Здраво 4 дена до добивање,тестов направен пред малце,после 20та мокрача... 10мин немаше ништо и ова се појави после 10мин. 12ти ден од овулација направен. Симптоми 4дена,5 стегање во јајник и пределот на матката. Секако ќе го повторам,но дали вака имал некој?
Цртка има Е сега вика дека по 5 мин резултатот е невалиден па ми мате ум што е после 10 мин јавена цртката Инаку имавме случај на направен шурчек на 12 ден од доцнење *(овулацијата била баш кога требаше да добие) покажа негативен резултат После некој ден случајно го гледа тестот позитивен Најдобро е утре сабајле преку крв ке ти се решат сите дилеми не се мачи со тестови и пак не си на чисто
Zdravo,zenski mi kazni vejke 10 dena ,mesecov imavme eden obid za bremenost na 06 .Napraviv test detect no ne so prva mokraca pokaza negativen.Dali da napravam povtorno nautro so prva mokraca ili nema vrska toa?
Штом ти касни 10 дена нема врска дали е со прва мокрача, точно ќе покаже секако. Направи друг тест ако е и тој негативен повеќе среќа следниот месец. Со среќа!
На 10 дена доцнење нема врска со која мокрача си правела, ако си бремена ќе ти покажеше со било кој тест и било кое време од денот.
Vi blagodaram na odgovorite, samo mi bese malku cudno sekogas sum imala redoven ciklus ,imav menstrualni bolki pred 5 dena no mi isceznaja sega gi nemam.Sekako utre ke odam na ginekolog da vidam za shto se raboti .
Не се грижи, се случува заради стрес, промена на клима, хормони, циста... Ќе ти каже утре гинекологот.
Истиот случај беше со мене. Првите неколку минути немаше ништо после 5мин оп две цртки! За да се осигурам купив уште 6 теста и да, бев трудна. Инаку и на другите тестови одма не покажуваше туку отпосле (изгледа дека нивото на ХЦГ сѐуште било мало), ама LaboQuick тестовите лажно позитивен тест никогаш не даваат плус најрано детектираат бременост! Со среќа
Здраво за 3 дена треба да добиам менсторација па не ми се чека уште 3 дена сакам да направам тест за бременост дали ќе покаже порано ако го направам ?
Можеш мегутоа може и да не ти даде точен резултат затоа повтори си го уште еднаш после денот од кога ке треба да добиеш за да си бидеш помирна.
Лабоквик можеби е најефтин тест за бременост меѓутоа секогаш покажува точен резултат. Во Септември од сите тестови по еден направив, некои беа со негативен резултат некои со сенка едвај се гледаше, само лабоквик ми покажа точен резултат бледа но убедено видлива на крај се испостави дека навистина сум бремена заврши на крај со спонтан, но денес само што направив тест 1 ден доцнење повторно добив позитивен тест барем се надевам дека е, не знам ни како да реагирам
Prvo ti posakuvam srejka i se nadevam deka ova be ti bide lesna bremenost jas seuste nemam napraveno test bidejki maloto mi e bolno se nadevam deneska ke napravam i mnogu sakam da imam pozitiven rezultat ama sto e tuka e taka velam jas
Женички направив тест 2 дена пред менст.. Со тестот од Лабоквик и добив позитивен резултат сакав да споделам со вас ама утре ќе направам уште еден за посигурна да бидам...