Ne moze biohemiska da se vidi na eho , nea eventualno ako ja ulovis na test kako ti sto si ja ulovila mozebi . Toa e najranata faza na bremenost koga plodceto za zal ne se implantira dobro vo zidot na matkata i se isfrla preku menstruacija . Sekoja od nas nekogas vo zivotot ima biohemiska ne e nisto strasno samo sto ne sekoja testitala pred ciklus za da ja ulovi .
Прв пат се соочувам со такво нешто,крв имав само тоа утро,а менструација сеуште немам добиено,матичниот ми рече со поличстични јајници си не гледам шанса за бременост,но јас не се откажувам нешто во мене ми вели дека ќе биде кога тогаш,така и пред првата бременост немав ниту цисти ништо,маж ми имаше слаба подвижност на спермата,па си останав бремена без проблем и тоа си родив близначиња,господ е голем само трпение да имаме
Povtori si test najdobro ke ti e a sto se odnesuva so policisticni jajnici snaata moja imase policisticni jajnici i i rekoja tesko ke ostanis bremena no za rok od 6 meseci Gospod ja izraduva so Masko detence se porodi pred 2 nedeli kako sto e Gospod neje Nikoj... Ti posakuvam mnogu srejka
Хелоу. Имам едно прашање. Ми каснеше три дена. Напраив од домашниот тест со сода. Одма, истата секунда пена се направи. и после три саати, добив. и сеа ? Постои шанса да сум трудна? Или да почекам па да направам тест пак? Или добив и готово, да не правам ништо?
Prvo, toj test so soda e glupost. Se znae deka test za bremenost se kupuva od apteka. Vtoro ako si dobila ne si bremena.
Не И јас во мокрача да ставам сода пена ќе се направи За сода сум слушнала да направиш кога си бремена и ако има сода ѓомити машко е, ако нема женско На сите три деца правев и точно ми покажуваше
Jas i koga ne bev trudna i toa namerno go pravev ovoj test i sekogas mi penelo taka da ne veruvaj mnogu vo ovie babini testovi
Ох боже сериозни ли сте со муабетиве во 21 век и при тестови од 30-40 денари,башка што си добила.Едуцирајте се малку од малку
Ок бе. Олабавете малку. Не ви зедов од вашата сода, или пари. Или не знам што. Уживајте во животот, ако имате искуство споделете, не тресете зелени одма. не морам да се правдам дали имам 30-40 ден за тест или не. затоа до вакво дереџе сме стасани. Бедотија. Значи да повториме.. форумов е да си помогнеме едни на други, да си спофелиме искуства. Да слушаме убавини. А не одма со критики. фала сепак за одвоеното време. Се надевам дека ќе слушнете и доживеете сите убави вести.
Еве ти помагаме. Вакви "тестови" правеле кога немало напредна медицина. Во 2023 при избор од милион тестови кои се релевантни и покажуваат зголемено ниво на бета хцг во организмот, направи таков. Или во лабораторија нека ти испитаат преку крв. Тест со сода не е релевантен и не функционира. Ако ти каже некоја дека функционира е чиста случајност. Ако не ти се допаѓа нечиј одговор не можеш да кажеш дека тресе зелени. Да ти ја каже некој вистината, извини вака ама не е тресење зелени.
Помалку вода си пиела, поконцентрирана ти била мокрачата и затоа пенело А сигурно зависи и што сме јаделе, пиеле претходен ден. Си добила, не си трудна.
Ne tresime zeleni, zatoa shto ti kazhivame shto e tochno. Tresenje zeleni vo tvojot sluchaj bi bilo: da bremena si deka penela sodata, ili ne si deka ne penela. Gluposti nevideni. Se chuvstvuvam kako da sme vo sreden vek. Idi do apteka kupi test ili idi ispitaj beta i ke znaesh dali si ili ne si bremena. Ama ako si dobila, znachi ne si bremena.