Ти доцни ли? Јас не гледам ни розева ни црвена втора линија туку бела.. веројатно е евопорациска. Ако ти доцни направи пак тест од друга фирма.
Da ama toa ti e kako evaporaciskata sto e ba regularnite testovi .. kako osmicite sto se gledaat na kalkulatorot koga ke go svrtis .. ne znam dali uspeav da ti objasnam . Negativen e spored mene. Skrsi go vnatre ima regularna lenta so crti - edna/dve tamu ke vidis dali e ppzitiven ili negativen so sigurnost . Skrsi go
Во упатствотото мора да пишува како е правилно, вака нема плус, минус е, на тик ток имам гледано слични ама мора да има уште 1 цртичка нешто, направи си уште еден обичен.
Не е овој тест за кршење душо, не се мачи поарно оди земи друг на цртички,дигиталниов ти е дефинитивно негативен.
Napraviv i so crticki, ama mi se gledaase kako linii da ima zatoa si zemav digitalen test, vo petok imam preku krv pa ke pocekam togas najubavo ke znaam
@Tblagica.11 Vnatre vo sekoj digitalen test se naoga ustvari regularna lenticka so crtki za testiranje . Proveri i na youtube mnogu pati dodeka e uste rano da detektira digitalno dali ima bremenost gi krsat za da ja proverat lentata za sekoj slucaj . Ovoj mi e malku cuden sega vaka gledajki go ke dzirnam nekoe video na you tube za da ja sporedam tvojava lenta i ke ti pisam ili vidi si ti . Clear blue digital e testov neli ? Da ne citiram pak gledajki gi liniite na testov na zenava od videoto mi se gleda isto kako tvojot taka da sega veke mi se cini deka e pozitiven . Pogledni i ti
Здраво девојки тестовите со урина негативени циклусот ми доцни 11 дена на ехо се гледа сакус но не е сигурен докторот некој со слично искуство да била бремена покрај негативни тестови симптоми веќе 2 недели како пред циклус
Da takva bese linijata, utre ke znam kako i sto vcera ispitav preku krv pa ke vidime, blagodaram za videoto