Zdravo damii, jas imav odnos na 28mi mart nezastiten i malku rizicno bidejki bese ploden den...na vulvata imav sperma i sega za 2 dena treba da mi dojdi...ne se osekjam kako drug pat nemam macnini kako koga drug pat pred da mi dojdi no vcera imav vrtoglavici odvreme navreme, cuvstvuvam blago gadenje ponekogas vo tekot na denot, polovinata me bolese ja cuvstvuvav ko zdrvena bukvalno, imam novi zrncinja na liceto, zeska sum na liceto, cuden vkus cuvstvuvam vo ustata, zavcera koga jadev mandza grasok mi imase porazlixen vkus od drugpat posilen i toa samo jas takov vpecatok imav drugite od moeto semejstvo ne, zavcera isto taka mi bese pritisokot visok 139 so 79 i pulsot 92, na gakjickite pred 2/3 dena imav bezboen iscedok so mala crvenka nijansa isto taka imam i bel ili bezboen iscedok ovie dena, vcera dobivav topli branovi osekjav toplina po celoto telo...mozno e da sum bremena? izvinete na dolgiot post
Позитивен е. Но, повтори со друг тест, овој не е баш добар тест. На неколку членки(и мене меѓу нив) ни покажа лажно позитивен минатата година.
Според мене тестот е позитивен,иако е бледа линија . Сепак повтори го за да си бидеш 100% сигурна. Честитки !
Srekjni praznici ,kako ste, do kaj ste ja edvaj go cekam utresniot den da vodam so ke bide ne mi rab miedna apteka denes inace ke preletav odma po test
Da znam bidejki mi e uste rano imam oste 5 dena do dobivanje denes mi stignaa testovite pisuva od 10 da detektira i velev da probam da vidm kakvi se bidejki nemam dosega takov praveno
Cestitki i najubava i najlesna bremenost? Samo hsg li pravese ? Kaj kogo ,i dali bolese Cestitki uste ednassss od se srceuzivaj vo najubaviot period sto sledi
Fala milaa site da si docekaat vakva neizmerna radostmene me bolese i so anelgezija da! so toa sto dvete tubi mi bea zapuseni ,ednata ostana taka drugata se otvori , i trebase da odam sledno na drug zafat ama eve sto se sluci vo Plodnost kaj dr.Vlatko