Zdravo devojki.. ovoj mesec probuvame so soprugot da ostanam bremena. Napraviv test za bremenost 4 dena da mi zapocne ciklusot bidejki me kopkase, i bese negativen. Veke mi docni 2 dena, a do sega nikogas mi se nema sluceno da mi docni pa napraviv denes uste eden test no pak negativen. Ne znam dali da cekam uste nekoj den pa da napravam pak test ili da posetam ginikolog. Ve molam za sovet
Направи бета ХЦГ преку крв испитај најточен резултат ке добиеш. Најубаво во приватна лабораторија ако можеш да испиташ.
Pa najdobro bi bilo 1 den od ko ke ti zakasni. Nekogas moze i ovulacijata podocna da se sluci ako ne ti e redovna.
После однос ми е прашањето. Ако треба да добијам задутре, а сум имала незаштитен однос вчера, нема да покаже ништо на бета за 4 дена. Нели? Или ќе покаже? Со редовна менструација сме скарани, со ПЦОС сум.
Здраво девојки сакам мислење од искуство. Требаше на 27ми да добојам на 23ти правев тест негативен. Немав никакви симптоми. После 27ми имам мн главоболки во текот на денот. Пред 4 дена имав розево на бришење и ппсле однос точка свежа крв. Вчера имав малку крв на ѓаќите и на бришење мало како зрно ориз засирен крв но пак со тоа заврши толку. Вечерто имавме односи немаше ништо ни крв ниту ништо. Имали шанси да се надевам за бременост. Не сакам тест ќе чекам уште малку не сакам да се разочарам. Само барам мислење.
Можеби е бременост засирена крв не мора да значи дека е спонтан ако мислиш на тоа. Јас когаимав биохемиска и кога се исчистив сама се гледаше парчето и беше кафено и се гледаше дека не згрутчена крв како џигер да кажам. Сепак тест ти е најверодостоен. Имам пишувано и предходно кога ја износев бременоста јас имав локва крв т. е. класично добиено и наредниот ден само кафено и се повлече после одреден период
Ќе чекам до понеделник ако не дојде ќе правам тест. Сепак ме буни негативниот тест што го имав. И претходниот месец имав прво како розево па после 5 дена ми дојде, затоа сега ќе почекам. Се пореметив од овие ПримолутНор што ги пиев мислам од нив ми е вака.