Ау сестро не се радувај! Се скина заштитата на крај хахахаха Втор пат ни се дешава ова Ако треба да биде, јбг. Нека биде
Pisuvav jas i vo simptomi na bremenost .. sakav da mi kazi nekoj iskustvo ..spored kalendar na 17 ti mi bile plodni .. ama toa ne mi e mnogu mnogu verno ... spored kalendar ne se vodam .. odnos imav na 19ti maj ... A trebase na 31vi da mi dojdi ... jas na 30ti pravev test negativen i pravev i na 31vi ili 1vi (zaboraviv koga tocno ) pak negativen .. dali e mozno odposle da nastanalo implantiranjeto ? Eve veke denes 4ti den kaj so mi kasni ... deneska e 14ti den od nezastiteniot odnos ... pa mozebi sega duri nastanalo implantiranje neznam.... ve molam iskustva nekoj da spodeli Mozebi sum dosadna po temive .. ali stv edvaj cekam da vidam dve crtki i sega cekam barem uste den dva ... da napram test mie strav dane se razocaram ako e pak negative ...
Мораш да се опуштиш малце ❤ Не си прави толку стрес, бебето ќе дојде кога најмалку очекуваш. Ти посакувам 2 цртки што побрзо ❤
Ќе видиме за недела дена ако не добијам, ќе пратам бета резултати оти во тоа не се разбирам Само цртки знам да гледам
Не ги знам по имиња али јас да ви кажам од искуство. Земав од оние најевтините, како лента што се ,4 дена пред да добијам и одма ми покажа.
Девојки, ве молам за мислење, многу сум збунета. На 21 Мај ми дојде. После тоа пратев и овулација и се. Пред 3 дена како да почнав да имам како бледо розева крв на бришење и денска многу малку кафеава крв на бришење.И не знам што денеска, нешто од внатре ми велеше да направам тест и тоа сега, не е со прва утринска. Иако треба да ми дојде за 12 дена, знам дека е рано и тесто излезе позитивен. Не ми е јасно како е можно. Баш ме збунува
Па најверојатно не си имала добиено туку имплантациско крварење кога мислиш дека си добила, јави се на гинеколог најдобро
Позитивен е тестот, честитки! Доколу имаш сеуште крварење оди на гинеколог можеби ќе треба да ти дадат нешто за поддршка.
Ако имало имплантација околу 21 мај, тест линијата до сега треба да е многу појака од контролната, што значи многу е веројатно оти крварењето тогаш било циклус и тек ти е 15 ден. Те молам оди на преглед најбрзо што можеш.
Направи бета преку крв... многу чудно овој тест да даде лажно позитивен и тоа толку јака линија. Обично лажно позитивните се ептен бледи или евапорациски.
Направив бета, резултати утре. А гинекологот ми рече дека мисли дека тестот е лажно позитивен, но ќе видиме од резултати
Таква убава црта да е лажно позитивен па и поготово тој тест..многу чудна ситуација, ама како и да е, се надевам дека ќе се израдуваш на висока бета мила ❤️