Devojki pravev test na 14 den od inseminacija bese negativen. Vecerta imav kako malo krvarenje samo rozevo kon kafeavo ednas samo i ednas na brisenje tolku. Denes treba da mu dojde no sega za sega nema nisto. Ke pocekam do utre pa da napravam preku krv? Dali e mozno pokasno da se slucilo zacnuvanjeto?
@Nipi Немој случајно да се разочаруваш. Не сакав да те вознемирувам, ама позитивен тест на сред циклус најчесто е заради вонматерична бременост, поретко биохемиска. Лесно си помина и ако имаш уште крварење, запре ли, продолжете со работа
Којзнае колку жени имале биохемиска, а не ни знаеле... затоа немој тестови пред доцнење. Дај боже за брзо да си видиш две цртки и да си имаш успешна бременост
Da sledevme bev stimulirana so klomifen pa stop inekcija. Malce cudno mi e deka taka nikogas ne mi se slucilo da imam malo krvarenje pred menstruacija pa da prestani a i nikogas ne mi kasni. Ke vidam denes utre.
Фала ви најмногу на сите што ми бевте подршка, кога ми беше најтешко и најнеизвесно. Мора да бидеме силни. ❤️ Се надевам дека сите што посакуваме ќе видиме убави две цртки и успешна бременост ❤️ Само дали мислите дека оваа би било од претходен месец, сега добив, односно не бил циклус најверојатно на 21 Мај?
Posle 1 godina neuspesni obidi i eden spontan. Plus na 14 den od inseminacija negativen test ova e cudo od Gospod. Daj boze samo ovoj pat se da bide vo red i kaj site sto pobrzo 2 crtki.
Јас сеуште не добив 11 дена ми доцни. Направив тест денеска, негативен беше и закажав пак на лекар но не кај матичниот. Но многу ќе чекам на 05.07 имаше слободен термин. Се мислам розевото крварење да не е било овулација(пред 7дена) па сега да е рано за тест
Со упат(со вредности на бхцг) во Синлаб, во останатите мислам само positive/negative result ќе ти дадат.
Lele jas naavistina od srce bi sakala site luge na ovoj svet da se skrasat so edno takvo ubavo I milo defence.Za site sto go sakaat I ocekuvaat so sreka.Ke dade gospod ne se sekiraj