Вака изгледа како да има тенка линија ама подобро направи преку крв или причекај уште некој ден и повтори
Ovoj Livsane da ne e? Ako e livsane i mojot bese vakov na 10 dpo i skroz go izignorirav vikam ova nema shansi da e neso, poso self clear poubavo mi detektoral na 10 dpo. Po 4 dena go povtoriv so laboquick i ispadna deka tocen bil livsaneto Ti posakuvam 2 zar crtki. Pocekaj uste 2 dena pa so laboquick povtori ili isto so livsane, ke se oboi poubava crticka, pa da se raduvame jas i ti konechno
Vi blagodaram na site, ne mi se veruva. Mnogu sum vozbudena Mislev deka crtkata treba da bide bas develo rozeva.
Плодни денови 20 и 21 јуни според календар, работевме на случајот Требаше да добијам во среда ( пред 2 дена ), што значи од односите се поминати 17 дена. Дали е рано за тест? И дали се прави со прва урина?
Ako ti kasni 2 dena veke bi trebalo da pokaze ako ima nesto, taka da mislam napravi uste utre bilo koe vreme
Testovite se napraveni so prva mokraca no imam pominano 12 dena od stop inekcijata dali mislite e od nea ili nastanuva bremenost
Здраво девојки, дали со оглед на тоа што нема прогрес во поглед на потемнување на линијата може да станува за биохемиска бременост?
На почеток најубаво е на 3 дена даги правиш тестовите зошто бетатарасте од 48 до 72 часа се дуплира. За биохемиска ќе имаш линија па после неколку дена нема ни да ја видиш веќе
Дали беше прерано што направив тест 3 дена пред период? Имав од тие 6 дена порано што даваат резултати?? Ама ионака немам некои симптому дека сум бремена
Не треба да имаш симптоми. Симптомите се јавуваат накај 6та недела дури а може и воопшто да немаш. Јас со првото се утепав до 5ти месец од повраќање, а сега ништо буквално, кога како ќе ме заболеа градите и се повлекуваа симптомите.