Ај пробај отвори го овие дестови се дигитални и многу често бледата линија не ја детектираат провери и на интернет. Не знам дали живееш во мкд но доколку да Ливсането убава линија покажува на рана бременост.
Не сум македонија, не правам повеќе тестови. Среда ако ми касни ќе направам не дигитален од тие што се како трака. Таков направив со првата бременост. Ама сега некако еве и осеќам дека ќе добијам, а овулирав претходниот месец…
Почекај и ќе видиш нека ти закасни барем 1 ден. Симптомите се исти и за добивање и за бременост али по секако ти посакувам 2 цртки
Спојлер Го отворив и има само една мала црта. Не знам дали дигиталните се со две црти или само една? Ама ќе видеме секако среда најдобро ајде да не се оптеретувам тоа е ..
Здраво девојки Правев хсг на 30.05 денес правев б-хгц и е 45.6 дали ке може мислење искуства (мене циклусот не ми е редовен 35дена+)
Во петок направи пак бета во истата лабораторија и ќе видиш како расте вредноста. Според оваа вредност што си ја добила денес можеби кога било кафеното била и овулацијата, се надевам дека е така Ако е се во ред вредноста во петок треба да е околу 100ка.
М Ми каснеше 12 ден на 13 добив имав страшно обилна менструација ми заврши по 7 дена па по два дена пак имав прокрварено кафеаво гинекологот ми рече дека не е ништо страшно сум се дочистувала
Направив три теста негативни ама по 13 ден каснење добив и сама си реков доста е тестој ако си ке покажеше до сега
Zdravo zenski Denea pravev beta ppd 1 posuva deka mi e nemav nikalov simptom krvarenje ili sl Konsultacija dobiv da pravam vo dr labaratorija deka pak drzavna pravev ama nz dali e mozno da go utnat razultatot dali nekoja imala takvo iakustvo so drzavn(vcera pravev domashen izleze pozitiven)
Cudno mn, da ne pravese inseminacija? Sepak povtori go testot vo dr laboratorija ama sepak ne veruvam deka bi mozelo preku krv da e lazen.
Најверојатно е биохемиска бременост. Ќе добиеш утре, задутре. Не се разочарувај, само храбро до целта