So prva urina go dobiv toj rezultat, potoa ushte eden beshe negativen. Da cekam do sabajle za sleden ?
Девојки, кои тестови ги користите за најрано откривање? Од кои сте задоволни? Имаше едни што се продаваа два теста во едно пакување ама не ми текнува кои беа.
Здраво девојки, после последната менструација одлучивме со партнерот да се обидеме за бебенце, имавме сексуални односи се разбира, во плодните денови имавме секој втор ден односи и сврши во мене неколкупати. Сега осеќам бодежи и тапа болка во предел на јајниците, поспана сум, едвај станувам на сабајле и имам намален апетит.Треба да добијам на 29ти јули и сум нестрплива, секако е рано сеуште за тест бидејќи треба да ми доцни. Кажете ми ваши искуства, дали е можно да сум бремена и дали ако направам тест денес ќе покаже?
Секогаш кога се има односи со свршување постои шанса за бременост а тоа може да го потврди само тест или бета хцг преку крв. Симптомите за циклус и бременост се тука некаде слични така што на симптоми не можеш да се потпреш