Мене тој истиот тест ми покажа 5 дена пред менструација и не го правев со утринска, ама веќе го нема незнам зошто и тоа само во Зегин го имаше Би сејф лентичките ти се многу добри тестови и лабоквик
Женчиња дали мене нешто ми се гледа или?? овој месец незнам кога треба да добијам бидејќи после биохемиската добив со пиење апчиња примолур нор бидејќи немав добиено 60дена ..
Леле како страв да ми е да направам, а работам во лабораторија .. се канам од сабајле од кога сум дојдена да се боцнам
Дај боже да биде се во ред и кај сите само убавини и високо ХЦГ .. Ме фаќа страв поради биохемиската во април ..
Да да ќе се боцнам пак во петок. Чекам матичната да ми се јави да ми каже што како дали ќе се иде на работа или ќе ми отвара боледување ..
Мислам дека не може да ти даде боледување до срцева реакција. Едино, да земеш од општ матичен ако ти е страв да одиш на работа додека да видите дали е сè во ред.
Минатиот пат ми отвори пред да прокрварам за биохемиска имав ХЦГ 300 и нешто или 200 и нешто незнам како беше точно. Бев на боледување 15дена
Najdobro na 1 den od docnenje. Mene 4 5 dena pred to mi bese negativen pa na denot koga trebase da dobijam ne dobiv pa ispadna pozitiven.
Zdr devojki Imam upat od maticen za synlab, glasi na kisela voda, mozam vo taftalidze synlab da ispitam?