Женски јас повторив тест за да можам да издржам до понеделник за повтрување на хцг и сега е потемна се надевам недела ќе биде уште потемна гледам колку можам да не паничам поради претходната биохемиска ама некако тешко иде
Честиткиии Само позитивни мисли, одмарај пушти серија или некои birthvlogs има многу што се снимаат низ цела бременост на yt јас на почетокот тоа гледав, kenzas поточно ја гледав ако сакаш инспирација и ич да не се секираш се ке биде одлично
И после неколку мин оваа... не знам, збунета сум. Првите слики се одма сликани а оваа може после 10 тина мин... кога отидов да видам уште еднаш вака беше. А на тестот пишува после 10 мин да не се чита.
Мене ми личи на рана бременост. За 3-4 дена повтори го тестот , би требало линијата да е потемна . Или најубаво оди преку крв провери .
После колку дена од ризичен однос можам да нпаравам тест? Односот беше пред 5 дена а требаше да добијам пред 3 дена, кој тест да земам и кога да го направам да е веродостоен?
Многу е рано за 5 дена од ризичен однос да се покаже точен резултат. Да поминат барем 12/13 дена минимум.
Сеуште е рано. Ако си имала однос пред 5 дена ,а си требала да добиеш пред 3 дена ,некако не ми изгледа дека биле плодни. Освен ако имаш касна овулација.