Ај жени убави, јас незнам што е ова. Тестот е бисејф. Дали тука треба да е втора цртка? Дали на рана бременост ако е вака изгледа? Инаку инсеменација на природен циклус на 25.07.незнаеме кога биднала овулација, за 5 дена треба да/не добијам. Направив тест зашто ме напна другарка што е упатена во целата наша процедура и е најголема подршка. Утре ќе направам една бета не е проблем, ама со ова незнам како да се понашам…
Незнам каде треба да биде линијата, како глупа се осеќам. Овде ми излага една светла линија. Јас може глупо изгледам, ама појма немам каде треба да биде, зашто тука ми сњ појави.
Отприлика овде. Ни изгледаш ни си глупа. Ама ако за 5 дена треба да не добиеш да не е рано? После инсеминацијата следните денови имавте односи?
Ми го турна црвот една другарка. А башка што сум толку напната, тегла кисели краставици изедов за ден ипол. Ама си викам не се прај на будала белла. Односи како што ни кажаа имавме. Вечерта после инсеменација. Следниот ден и наутро и навечер. И после секој ден. Овулацијата точно кој ден била незнам. На денот на инсеменација имав фолекул 22 мм на 25.07. Ама како Господ ќе каже. Ние даваме се од себе, Он носи одлуки.
Rano e, jas na 14 den od inseminacija imav negativen a na den na dobivanje ne dobiv pa pozitiven test.
Мила почекај да дојде ден за добивање , така најдобро ќе знаеш на што си . Сигурно ти кажале и бета да провериш денот кога треба да добиеш. Немој да се разочаруваш од негативниот тест . Братучедка ми како тебе порано правеше тест и беше многу разочарана , за на денот кога требаше да добие се израдува со позитивен тест и пораснато бета хцг. Се надевам дека желбата ќе ви се исполни во најскоро време ! Само без разочарување !
Јас сепак мислам дека е рано и би те советувала да почекаш до ден за добивање. Болдираното ти е големо како куќа. Баш така е. Праќам среќа на тони
Devojki prviot test e na 8 den od ET a po sledniot e deneska beta duri vo sreda denes mi e 10 den od ET mislam deka e vo red
12 дена после ризичен однос ке покажи тест ? Имам земено Laboquick и нестрплива сум да го направам имам 6 дена до недобивање последно ризичен однос на 12ти .. немам некои симптоми .. градите ми се меки како памук и обично ме болат пред да ми дојди сега не осекам болка .. а денес осетив блага болка во десниот јајник и кај матката и по 1 минута престана .. друго ништо не осекам
Абе ти можеш да го направиш, ама имај на ум дека рано ако го направиш може да ти покаже лажно негативен. Така што, ако ти доцни, ќе си направиш пак. И моја препорака (знам појако од нас е), ама не го анализирај секој симптом, скоро исти симптоми се за рана бременост и пмс.
eve go rezultatot od Bhcg ima li nadez ? Imam uste 7 dena do ciklus....Potocno 9ti den od inseminacija