Ke napravam utre Mnogu e pojako .. ke napravam utre ako mi docni ke napravam pak .. nema razocaruvanje toa e toa .. fala vi na odgovorite
primav den pred inseminacija Ovirtrelle inekcija vo stomak neznam dali e taa stop inekcija so ja kazuvaat
Зошто во авицена не даваат конкретна вредност на хцг. Пишува помало од 2, референтна за небремени <10. Колешкава правеше и баш дискутиравме, а дека јас све ве читам знам оти треба точна бројка
Јас баш денес правев во Авицена, со упат бев и друго да проверам, само ми пишуваше РЕАКТИВЕН (ПОЗИТИВЕН). Ниедна бројка
Кога барав упат, гинекологот ми рече дека ќе ме прати во Синлаб баш заради ова, дека таму се добива точен резултат со бројка, иако претходно за се друго ме пракала во Биотек (преку улица од ординацијата дека се наоѓа).
Здраво девојки, дали тестовиве покажуваат рана бременост? На sure check тестот има многу бледа линија. Од време на време имам симптоми како за добивање
Jas pravev sabajle detect .. negativen .. poveke sreka sledniot pat na site so si ocekuvate vi posakuvam dve crtki .. duri da dojde moeto vreme ke ve sledam i ke se raduvam na pozitivni testovi .. so sreka i so lesno na site
Здраво девојки,бидејќи ми доцни 4 дена, сакам да направам тест, кажете ми искуства со Sure check и дали би покажал позитивен со вечерна урина?
Да, точно 4 дена ми каснеше, правев sure check навечер после излегување одма се појави силна црвена втора линија . Good luck.
Јас ти препорачувам Лабо квик да си земиш 36 денари е и најточен се покажал досега од сите иако најефтин..
Провери во eurofarm би требало да има ..(мора негде да го има) оти коа ке му речеш тест за бременост тие се научени одма шур чек .. Провери по аптеки види мора да има некаде .. со срека .. Иначе .. мене втор ден ми доцни излегов преге зедов тест направив негативен .. на 12ти беше последен ризичен однос досега да имаше нешто ке покажеше еве чекам во секој момент да ми пробие иако немам болки како за добивање воопшто ...
Во Зегин во Топанско Ритејл парк и Зегин на Бит Пазар. Или ако евентуално нема веќе (јас 15 купив последно кога бев од што стварно тешко се наоѓа), нека проверат и нека ти кажат во кое има, имаат во систем инфо, може да проверат
Mi dojde mene izgleda nemozi da mi probie se napiv ketonal .. Na site vas koi sakate da si imate bebus vi posakuvam mn sreka.. sto poskoro da si vidite 2 crtki i da si imate ubava bremenost