Self clear е најдобар тест и во сите аптеки го препорачуваат. Покажува точен резултат најрано после 8 дена од односот. Околу 210ден. е
Беше најдобар порано ама во изминатите година дена многу членки имаа лажно позитивен со него... Така што само Лабоквик или Би сејф како најсигурна опција.
https://24apteka.mk/product/laboquick-тест-за-бременост/ Овде секогаш го има. Не е дефицитарен, не знам зошто го нема по другите аптеки.
Zdravo devojki, posleden ciklus zavrsen na 01.08, mi doaga na 20-24 dena, spored aplikacijata mi docni denes vekje 7mi den.. imam pregolemi bolki na leva strana i jajnik, napraviv test-negativen Ne znam dali da pocekam ili da odam na ginikolog?
Немој да чекаш , те советувам веднаш да појдеш на гинеколог . Можеби не е ништо страшно, но доколку се обидувате за бебенце поубаво е да проверат за што се работи.
Ми доцни една недела, болка во гради, повремена болка во јајници. Само што ми потврди и гинекологот btw. Ви благодарам на сите
Имате ли искуство со селф клиар? Дава ли побледии линии спрема другите тестови ? Тие што веќе имате искуство да споделите...
Da dobiv bleda crticka 3 drna pred denot za nedobivsnje.. pa ne mi se vrruvsshe i dr den us eden napriviv i toj bleda crta.. ama zabelezav ne mnogu ama za nijasna toj od vtoriot den e pojasna rozova..