Zdravo sakam da prasam kolku najrano posle rizicen odnos moze da se napravi test za bremenost preku krv ili treba da cekam da mi kasni ciklusot
Zdravo vo apteka mi go predlozija be safe testot za bremenost imam uste nekolku denovi za nedobivanje.dali testot e 99%tocen.
Тестот мене ми бил секогаш точен, ама на неколку дена пред не добивање секако фека има шанси било кој тест да покаже и негативен
Секогаш сум зимала sure check последен пат земав некој од 30 денари, кога видов две цртки мислев лажен е и пак земав sure check и испадна точен. Така да сите се горе доле точни најверојатно. Не прави пред да ти касни 2-3 дена. И да си нема да ти покаже, џабе е.
So prvata bremenost praves sureschek 3dena pred ciklus i mi pokaza dve crti. Ama sega ovoj mi go predlozija be safe.
Testovite se napraveni na vtor den docnenje od ciklus. Na site ima mnogu bleda vtora linija. Dali moze da se nevalidni ili pak treba za dva tri dena da povtoram pak?
Zdravo zenski Jas sum 7 dena po ovulacija i mnogu me kopka da napravam test .Inaku treba da dobijam 16ti noemvri, pa me interesira vase mislenje dali e prerano da se napravi testot?
Se nadevam ke izdrzam Inaku vcera pocustvuvav kako cramps ne znam kako da objasnam vo dolniot del na stomakot i blago peckanje vo leviot jajnik vo isto vreme
Da ne imas sega ovulacija? Mozebi kasna ili sledese so testovi? Sepak rano e za test, prodolzete so obidi.
Ne sum sledela so testovi , no mozno e Oktomvri mi dojde 5 dena porano. Se vodam po onie aplikacii iako znam deka nikogas ne mozes da bides 100% siguren .
Zdravo napraven e testov 10 dena posle rizicen odnos … ne znam dali gledam dve Sekako kje povtoram za nekoj den , inaku mi docni 2 dena ….