Zdravo denes mi e 23 den od ciklus no od vcera pocnav mnogu da povrakam i nemozam da stanam od krevetot i imam mnogu macnini nautro a navecer ne, se sto jadam nautro sve povrakam . Ima li sansa da su ostanala bremena ovulacija imav pred 7 dena bidejki bev na kontrola i mi utvrdija ovulacija deka e nastanata.
Секогаш постои шанса (Јас отидов и на крај испадна последна менс. Јули а уствари по мое беше авг.) Има шанси добиена менструација и бременост дури до 3ти месец.
Негативен е? На 20ти април се оперирав вадев жолчка после еден месец бев на контрола ми рекоа се е океј и ехо ми правеа.. 3 ноќи по ред умрев од болки во желудник и нагони за повраќање. За ден-два треба да добијам.
Zdravo na sitte Sakav da prasham za mislenje, dali se gleda bledava crtichka İli mene taka mi se chini .. Inache testot e napraven 1 nedela posle kasnenje na mens
Според мене е невалиден,разлеана ти е урината.направи друг стави 2 3 капки само.ако ти доцни 1 недела би требало да има бар бледа 2 црта,вака не ми се гледа.
Здраво дали имате во скоро време негде набавено Лабоквик? Го барав вчера во аптеката кај градска (Еурофарм) ми рекоа дека нема..
Земав и лабоквик еве што испадна.. Земав за секој случај 2 да направам и еден утре од сабајле со прва урина .