Не те следам, дали ти доцни менструација? Повтори ја за два дена на истото место за да бидеш сигурна дали има нешто. Инаку јас со овој тест 2 дена пред добивање добив бледа цртка.
Да ќе повторам бета па ќе видиме И јас со првото на ден на добивање правев ми излезе втора бледа после тоа правев бета резултатот беше 50.
Zdravo zenski. Sega na 28 treba da mi ne(dojde), imav odnosi vo plodnite denovi probuvame za bebe. Od pred nekolku dena imam bolka vo dolniot del od stomakot i nazad vo kicmata. Neznam dali da napravam test ili da cekam.
Чекај до ден за добивање вака џабе ќе се разочаруваш ако не појави, мене до сега 3 позитивни тестови сите правени на ден на добивање ми биле едвај видливи
Јас девојко сум со трето бремена моментално, немав никакви невообичаени симптоми пред да останам со сите три...
Не се плаши и опушти се. Јас обично дента кога треба да добијам- "добивам" огромни болки , прокрварувам малце и толку. После чекам да дојде, не доаѓа и праам тест. И гледам што ме снашло. Се ќе биде, без грижи
Зошто преку крв не пробаш? 100ден е во Синлаб со упат од матичен гинеколог. Најточно ќе ти покаже и нема да фрлаш пари за тестови во аптеки.