Здраво Утрово правев тест за бременост clear blue и не почекав ни 5 минути видов дека е негативен и го оставив така, после некое време се вратив видов бледа линија, не знам дали е валиден после некое време го фрлив упатството, треба да добијам на 1ви имам менструални болки, дали има некој со слично искуство?
Zdravo devojki , citav na internet deka dokolku pred da napravis test za bremenost ne treba da se imas napieno voda , jas toa pred da go doznam se napiv 2 casi pa sakav da prasam dali moze da napravam test ili mora da cekam do sabajle? Vi blagodaram
Zavisi kakov e testot I kolku dena ti docni. Dokolku pravis test porano, mozno e rezultatot da ne e verodostoen.
Ti blagodaram za odgovorot Nipi mi docni vekje 6 dena , dali treba uste da cekam ili moze da napravam test , imam simptomi na bremenost a porano ne mi docnel ciklusot .
Pravi kje ti pokaze vo bilo koe vreme i 2 litri voda da si ispila vo vakov slucaj koga docni 6 dena So sreca!
Utre planiram da se testiram, pred 27 dena mi zavrsi ovulacijata i togas imav posledno nezastiten odnos , nekade pisuva posle 35tiot den od mesecot da sme cekale trebalo sega vo dilema sum dali da cekam uste nekoj den ili da pravam?
Алал да ти е ако можеш да издржиш (тогаш ќе ти биде и најточен) ама јас не би можелаа Ама чим веќе ти доцни 6 дена и имаш симптоми што си ги немала до сега, симпт да бременост, тогаш направи утре не чекај да мислиш
Ajde ke napravam ke te poslusam , nejkev da pravam da ne izleze lazno-negativen i da ne se razocaram , aplikacijata Flo mi kazuva deka mi kasni 6 dena pa neznam..