Од ова по позитивно незнам дали може жарр е ако сакаш од крв можеш да си видиш како се дуплира на два дена или па да си закажеш на преглед ама не одма за некој ден. Со лесно, со среќа и со бебче во рака
Фала на сите, со убаво да ви се врати Бев направив и преку крв, па планирам за 2 дена на гинеколог да одам. Друго што треба да правам? Изгубена сум скроз
Пренетални ако не пиеш почни си обавезно, има голем избор по аптекиве па одбери си спрема буџетот. Друго уживај и галкај меше, не му ја мисли многу и само позитивно
Dali se pozitivni testovive devojki? Napraviv 2 da sum sigurnaa i jaka e vtorata crta , sega ajde da mi pomognete dobar zenski ginekolog vo Skopje bidejki ne sum od ovde i seuste nemam pozdrav i vi posakuvam na site vakva srekja od sabajle placam od radost❤️❤️
Ti blagodaram❤️ mnogu , dali moze da mi predlozis nekoj maticen ginekolog od Skopje? Sto si zadovolna
Јас сум кај Пзу Мама, Надица Героска. Некои 10 години кај неа, две бремености ми водеше супер. Со мене е супер фина. Само незнам дали прима нови пациенти. Во парк се наоѓа, карши фонтана во близина.
Јас со неа имам крш искуство а и мој 3-4 колешки не имаше извадено од памет да незнаеме кој крај да го фатиме. Види кај Чочоровска дали прима нови ако не можеш и кај Личовски да прашаш за него имам слушано убави муабети.
Да вака знам што се пожалиле од неа, дури и другарка што ја пратив кај неа.. Ама со мене па супер е. Редовно и контроли правам, фина е со мене (а со некои знаела и дрска да е). Две бремености си истерав без паники и проблеми...
Ми стасаа резултати, немам износ на бета хцг туку само пишува тест за бременост позитивен. Значи посебно треба да нагласам..тоа се прави исто на гладно? Ии дали е со упат или приватно?