Ti blagodaram , ama zakazav kaj doktorkata Olivera Arnaudova bidejki mislev deka ke bidam po opustena so zena , do sega nemam odeno na ginekolog ne sum imala potreba.
Zdravo zeni, dali ne nekoja i se ima slucheno na 7 dena pred da dobie menstroacija da dobie 2 zar crveni linii? Mi zavrshi na 28 noemvri, trebashe da dobijam 19 dekemvri. Denes napraviv test i eve go rezultatot. Se mislam dali e mozno molarna bremenost!!!
Ти заврши на 28, а кога ти беше прв ден од циклус? Можеби си е таман тестот ако си имала рана овулација или можеби се близнаци. Сепак, ако не знаеш дали и кога си овулирала, најдобро да одиш на преглед, чисто да исклучите вонматерична или ете се прашуваш да не е моларна бременост. Сè најдобро и известувај не.
Posleden cikus na 18 noemvri na 1 dekemvri praveno insemenacija. Data za ciklus(nedobivanje) 17 dekemvri. Da napravam test od apteka pred dobivanje dali ke pokaze nesto ili da pocekam?
Vo januari, mart i vo maj imav praveno togas sekogas pravev na 10 den i site bea negativni za ovaa nekako ne mi se pravi tolku rano kako i nisto da ne ocekuvam za da bide.
Здраво едно прашање имам дали има разлика во бета 2.0 и 2.00 (37ден од последна менст) дали секако е негативен или има нешто Имав Спонтан во јули и сеа повторно почнавме бидејќи психички бев многу лошо Поздрав до сите
Negativen e. Beta nad 5 e bremenost, a za 37 den, ke pokazheshe ako inashe, osven ako sekoj ciklus e na 37 dena pa i ovulacijata da e epten docna. Samo vo toj slucaj bi mozhelo da ima
Cikusot mi e neredoven poradi pcos 28 30 35 sekogash razlicno i so terapija sum i se i pak ne mi doagja redovno
Добивам секогаш на 28дена, минатиот месец и сега ми касни. Минатиот добив на 31 ден, денес 32ден и сеуште немам. Вчера негативен тест. Има ли надеж?
И мене ми се гледа. Повтори го пак за 2 дена Ако е тоа тоа (а ми личи како да си) ќе ти кажам пак кога ќе видам појасна втора.