Девојки дали Self Clear пак периодов вади евапорациски линии розеви, мислам дека веќе го корегираа тој пропуст. Многу фрустрирачки е да видиш линија па другиот ден да нема ништо.
Девојки дали Self Clear пак периодов вади евапорациски линии розеви, мислам дека веќе го корегираа тој пропуст. Многу фрустрирачки е да видиш линија па другиот ден да нема ништо.
Не купувајте скапи тестови непотребно. Од лабоквик за 35ден нема подобар. Место еден тест од 250 ден, ќе купиш 8 лабоквика па тестирај се сабајле и навечер 4 дена. Ем ќе се следи прогресија на линијата, ем уште од бхцг 25 покажува бледа линија, и евапорациска никогаш не сум добила, може 50 имам направено низ годините.
Sto mislite za testot praven e na 1 den docnejne . Ima bleda linija neznam kolku moze da ja vidite. Imam nekolku dena veke kafeav iscedok
Јас не гледам линија, ама направи бета преку крв, за да знаеш ако има бременост, ако треба нешто терапија.
Ајде и мојов да го протумачиме. Be safe e. Линијава се појави за минутка или две,многу е бледа. Зарем и овој тест дава евапорациски линии?
Ако ја гледаш и излегла на време, може да го сметаш за точен. Овие досега, мене барем, ми немаат дадено лажно позитивен
Ја гледам, ама незнам колку до сега сум имала лажни на self clear и сум трчала за џабе да правам beta-hcg. Дај Боже да е тоа што треба да е ќе постирам одма нова слика.
Кај мене вака изгледаше бледа на овој (уште не ми ни доцнеше).. Незнам кај тебе зошто и розево на крајот станало, а и првата е бледа... правеше со прва мокрача?
Само што направив ни евапорациска ни ништо не се појави, може тој од вчера го удавив во урина па затоа имаше линија.
Почекај тогаш... јас овој бледиот не го направив со прва и бледата се појави веднаш како помина мокрачата... потоа направив сабајлето со прва од истиот и имаше убава видлива линија (не ми ни доцнеше, имав 4,5 дена до мензис)..
Кај мене овој месец не важат стандардните правила, не ни знам искрено кој ден сум од циклус, после хистеро со лапаро сум и само што ја завршив последната таблета Cycloprogynova. По некоја логика би требало да ми дојде за некој ден, значи тестов го правам порано. Избрзав од што сум нестрплива, со трета урина го направив разредена ептен.
Знае некој да ми објасни зашо хоризонталната линија ми го прошета цел тест? Бај д веј тешка негатива на 9 дена каснење И не ме карајте зашо го земав овој, немаше од тие евтините @Tea SK да видиш да не ме чекаш месецов у труднички