Моја препорака шур чек да се самоукинат Мене лично не ми менува многу, ќе земам друг ама на некој што со душа чека бременост ова е дупчење у мозок. Се шетаат хоризонтални линии, дај не ме заебавај Се згазив. 12 теста имам направено до сега, хоризонтално никад не сум видела
Абе јас сум си крива. Не ми текна да отворам темава пред да земам Па ќе видам може ќе полета линијата на тој Ќе тркнам до после, шо да праам. Ме копка вака ама си мислам негативен дека е. Ваљда дека остана само една линија на овој мочаниов @mariz а трудно беше?
Не бев тогаш... Земи си би сејф лентите, по два теста во пакувањето има. Мене сега тој најубави линии ми покажа, а пред доцнење го правев. Направив и селф, лабоквик, имаа и тие бледа цртка ама највидлива имаше би сејф. Вака ти доцнело до сега? Редовни циклуси имаш? Може да ти се доцни овулациите, затоа обавезно на 3 дена односи. Јас така останав сега од прв обид за третово. На 3 дена односи..
Мила, не пробувам намерно да останам трудна туку онака. Ако се фати, добредојде. Ако не, гледаш не се притресувам Инаку со 300 проблеми сум ама гинекологот ме убедуваше дека се ми е исчистено, и тумор и цисти и ништо дека немам веќе. А жалното е што вака ми се дешаваше ко се породив, и тумор ми најде на крај. И те за тоа се нервирам со тестов сега Се средив после туморот добивав на 31-34 дена, што за мене пак беше нормално со оглед на историјата. Последните 3 месеци не знам што ми се дешава. На 45 дена добивам. Хормони беа ок. На колку време се проверуваат хормони бај д веј? Ептен одам офф топик, извинете сите.
Фала ти најмногу. Ти посакувам и тебе две убави || Едвај чека сега петок да дојде , може да слушнеме и
Лелее мене ми личи ко да се збунил тестов дека е клиар блу па место паралелно линија, тргнал плус да прави. Земај нов тест ајде