Позитивен рана бременост. Честитки повтори за 2-3 дена со ист тест види дали ќе биде потемна линијата
Zdravo, fala shto me pomisli Da zasega e dobro, 11 nedeli sum bila, a posledniot menzis bil krvarenje vo rana bremenost, ne menzis
Дали гледате многу бледа линија или јас бладам? Инаку бев убедена дека ми дојде пред 2 дена, имав светла розева крв. И вчера и денес повремено кафеава крв. Да напоменам дека сега е правен тестот, утре со прва урина пак ќе проверам за сигурно.
Има линија, ама растечена е бојата. Ако е од ефтините интернет тестови никогаш не може да си сигурна. Иако симптомите ти се како за бременост, сепак за утре најдобро да потврдиш со тест од аптека.
Здраво девојки Ми треба ваше мислење дали има нешто или ми се причинува? Два дена пред НЕдобивање.. Мислев да пијам кафетин менструал или нешто сл. за болкиве во јајнициве, али си помислив прво тестов да го направам..
Почекај уште два дена па направи нов. И мене исто ме болеше стомак и гради, правев тест за да осигурам дека не сум бремена, ама искочија две цртки.
Тука кај што сум ги земам од маркет дека има повеќе, ама секогаш точно ми покажувале. Правев и од друга фирма и таму имаше бледа. Еве овој е од сабајле, некако мислев појака ќе биде линијата. Ќе видиме како ќе се одвива.
И јас користев вакви ефтини стрип тестови, вака бледа линија имав од 11от до 14от ден по овулација. Ако се ефтини, сепак се точни, линија имаш, повеќе ми личи на многу рана бременост, и крварењето што си го имала било имплантациско, ама во оваа фаза може сеуште да биде и биохемиска бременост. Колку и да е бледа линијата, ако потемнува секој ден добро е, така да јаа би ти рекла земи си уште вакви ефтини тестови и следи 2-3 дена. И да одиш крв да ти земат, пак 48ч треба да чекаш за споредба дали се е во ред, на ехо не се гледа ништо. За мене ефтиниве тестови беа најдобра варијанта.
Да и ја секогаш нив ги користам дека има повеќе и секој ден тестирам. На 29 беше незаштитениот однос знам бидејќи само тогаш беше. Ќе тестирам и утре, па ќе видиме дали ќе се затемнува.
Мислев на ефтините од ebay и Алиекспрес. Тестовите за овулација им се добри, ама за бременост не. Инаку, линијата на денешниот тест е потемна