Имаа Мене на овој уште побледа од ова ми беше, исто правен пред добивање... терам сега 13та нед Земи Би сејф, две што се во кутија. Тој мене најубави цртки пред доцнење ми покажа. Три вида направив, Би сејф највидлива црта имаше
Најмногу искуство имам со овие тестови, 100% има рана бременост. Напрај си пак утре задутре чисто да следиш како се затемнува линијата додека да дојде ред да одиш на преглед за 2 недели.
Ќе морам уште наредната недела поради тоа што примам терапија која не смее да се користи во бременост па да ми дадат замена. Сигурно не се гледа на ехо што е рано но барем преку крв да се потврди.
Тогаш веднаш провери преку крв и за 48ч пак. На ехо се гледа кога бхцг ќе биде над 2000, а со вака бледа линија не ти е повеќе од 50. Минимум 10 дена додека да се види нешто на ехо...
Koga e najdobro da se napravi test za bremenost mi docni 3 dena zafcera praven test negativen vase mislenje devojki uste kolku treba da pocekam za da go poftoram
Па почекај бар уште 2,3 дена и направи. Ако си имала доцна овулација може и подоцна ќе покаже.. Ама мислам со макс 6,7 дена доцнење веќе бар бледа ќе треба да имаш...
Здраво девојки За жал вчера добив меструација Нема откажување одиме напред со нови сили до нови победи многу среќа на сите
Ke bide sekako samo nema otkazuvanje na covek samo trpenie mu treba so lesno daj boze sledniot mesec da bidi pozz