Која линија ти е разлеана, првата или втората? Може да не си го направила тестот како што треба и истиот да е невалиден.
^ Мене ми се случи вакво нешто ама втората линија не се појави одма, така да кај мене испадна негативен. Направи уште еден обавезно и ќе бидеш на чисто.
mene koga pravev ednas test mi izleze taka i na kraj ispadna deka sum sepak bremena.Sepak kupi nekoj posiguren test i napraj go nautro,so prvata urina,togas dava najtocno.
Девојки здраво....Едно прашање Некој искуство со Self Clear тестот...Во аптека ми го препорачаа како најсигурен.Го направив три дена пред добивање и излезе негативен а на самиот тест пишување 8 дена по зачнување. Поздраввввв голем
Тестот е ок и претпоставувам дека ќе даде точни резултати ако знаеш кога точно било зачнувањето. 8 дена се определени како временски период на кој и треба на оплодената ј.клетка од каналот да премине во матката и да се прикачи на ендометриумот. Тогаш почнува бХЦГ да се лачи. Ако го знаеш денот на можното зачнување, тогаш брои 8-9 дена. Се надевам ти помогнав! Среќно!
Кукла21 еве ме мене Јас почекав да ми задоцни И си направив тест Sure Cheak и ми излегоа моите нај нај мили II црти ПОЗИТИВЕНННН Ви посакувам на сите од се срцееее да си ги видете и вие вашите II цртки
edno prasanje feminki,sestra mi obicno dobiva na 24 dena,veke se 26 dena ,a nema dobieno seuste,sto preporacuvate koga da napravi testce
дали некој го користел тестот self clear бидејќи прочитав мн добри работи вика тестот може да се направи 5от ден по зачнувањето или 8 от ден после половиот контак и е наменет за сите жени независно дали имат или не стабилен редовен циклус . значи немора да чекаме да помине денот за доаѓање на менструацијата.
Еве вака јас имам искуство со тој тест....Најпрво купив таков тест два-три дена пред добивање бидејќи се разбира неизвесноста е голема и упс ми покажа негативен јасно со една црта. Аптекарката ме убедуваше дека тој е најдобриот и најсигурен. Ок си помислив негативен тоа е... Потоа ми доцнеше 5 дена и отидов и си купив Sure Check и уште еден од 40 ден незнам ни како се вика и двата ми покажа позитивни и тоа со две јасни црвени црти. Али секој организам е различен и секогаш зависи од зачнувањето. Се надевам ти помогнав и ти посакувам многу среќа што и да очекуваш да видиш.
кога прочитав за тој тест викам добар е да не се измачувам мн со чекање ама значи не е се така како што пишува. значи ќе си чекам да закасни. фала позз