Ne pravev preku krv, direktno me pregledaa poradi toa sto jas sum so terapija za hipertenzija polesno im bese posto mene mi kasnese nedela dena koga otidov.
Честитки, претпоставувам се работи за стимулирана бременост? Тројка не знам дали имало на форумов, дај боже па да повлечеш нога кај сите да тргне Сподели ако сакаш детали да се мотивираме малку
А ти кажаа дека се гестациски сакуси или ти ги виде? Зошто и мене ми се гледаа повеќе ама едно си остана.
Не беше стимулирачка ниту вонтелесно оплодување, мене претходната т.е. првата ми беше близначка но едниот фетус не можеше да се развива доволно затоа што делеа иста плацента и едниот беше поголем другот многу мал но и кај двата имаше срцева акција и ете поголемиот е сега скоро 7 години.
Ми рече само дека ќе видиме колку ќе бидат нареден преглед, па ќе видиме стварно не знам нит ми е јасно два беа со иста големина и едниот во средина беше малку помал но ајде ќе видам во петок што ќе биде сепак може и не сакаше да се задржува затоа што ме гледаа два пати за три дена.
Здраво Утре секако одам кај матичната но пак да си прашам … ми доцни скоро 10 дена , правев тест 4 дена пред да добиам негативен … земав баш self clear демек како најточен , па би сакала мислење дали е можно да сум бремена . Од симптоми немам никакви за бременост … со првото кога останав уште првиот ден кога ми задоцни почнав со повраќање . Фала ви однапред
Направи пак ама со други затоа што знае со селф клиар да излезе лажно позитивен а со шур чек лажно негативен.
Кој тест испадна најверодостоен? За наредно да си знам. Кога правев претходно сама увидов дека шур чек ми даде лажно позитивен, селф клиар ок ми беа. Сега по најново кои останаа добри?
Јас со третово пред доцнење правев SelfClear, BeSafe и Лабоквик. Најубави цртки даде BeSafe. И на другите имаше, ама ееееептен бледи...
Женски ми треба помош ми доцни 4 дена правев сабајлево тест но линииве ми се сомнитени мислење дали е позитивен?
Zemi si test Be Safe epten e dobar i najdobri crticki ke ti pokaze jas pravev sur sek negativen a Be Safe pozitiven mi pokaza so srejka
Сите три деца со шур чек ги видов. Како се мењаат времињата, се зачленив на фемина 2016та, тогаш шур чек го препорачуваа и таков земав, сега испаѓа дека не е добар. Последно го користев у март 2023 кога видов 2 црти и еве малиот ми е сега скоро 3 месеци. Ми изгледа повеќе на невалиден, треба да капнеш неколку капки со пипетата, ако ставиш повеќе тогаш нема да покаже точно. Исто овој пат прво земав од 30 денари некаков пред шур чекот, испадна и тој позитивен. Значи најверојатно кога има бременост повеќето...