Бев по аптекиве никаде немаше Be Safe, земав Self Clear да видиме како ќе биде сабајле, се надевам на две цртки
Овде има, да. На претходниот е сива, позитивен тест е само ако е розева. Сивата си е евапорациска. Повтори за некој ден, ќе биде повидлива.
Незнам веќе што да мислам ќе почекам уште неколку дена ско не ќе направам BetaHCG во крв. Инаку имам симптоми како поспаност, замор, отечени гради, гадење, главоболка голема, вртоглавици, појак осет за мирис, често мокрење. Еве уште една слика
Надвор од темава. Овој ми покажа позитивен мене. И сега пред некој ден средував шкафот во купатило и го вадам тестот, цел пожолтен и некако линијата ослабена. А баш си сакав да си го чувам како спомен.
Денес ми е 5ти ден. Незнам дали да правам пак тест за два три дена, дали да правам бета или да одам на гинеколог I’m confused
Смени го тестот направи уште еден, два различни, ќе видеш каква ќе биде цртата, ако има на гинеколог па ќе ти даде веројатно и да испиташ бета. Можеби покасно си останала бремена. Дали ти има доцнето претходно?
Можебии е покасно, бидејќи првото беше спонтан во август и тоа беше покасно зачнато позитивен убав добив после 12 дена доцнење, ама сега сум нетрпелива бидејќи се обидуваме инаку ми има доцнено ден два, обично ми подранува секогаш 5 дена или недела.
Направи си пак тест ама некој друг ќе видиш каква црта ќе даде. И без стрес ако нема овој месец црта, ќе има наредниот. Само убави мисли
Здраво феминки дали доцнење од 5 дена е доволно за тест и кое време да биде тестот дали со утринска или може и во текот на денот?
Можеш кога сакаш да го направиш. Јас во првата бременост тестот го правев попладне, а во втората навечер.