Sabajlevo napraviv test, samo shto go staviv izleze bleda vtora linija no posle 2 minuti se izgubi neznam zoshto, dali imal nekoj vakvo iskustvo?
Направи друг тест. Можеш да пробаш со Be Safe. Може да се направи во било кое време од денот. На овој тест гледам една линија.
Vcera na 5ti den od kasnenje go napraviv, mi izgleda ko negativen sto mislite vie?ke pocekam do ponedelnik ako ne mi dojde ke napravam beta
Многу матна слика но не се гледа втора линија ако уште ти касни направи од евтините во било кое време
Ништо овој пат се надеваме за rainbow baby следен месец. Уште ми доцни 8ми ден но понеделник ќе одам на гинеколог па ќе видиме.
Mi kasni da, i mi se vrti od vreme na vreme… pred nekoj den mi se zgadi od cigarata, imam apetit mnogu no ne me bolat gradite samo gi osekjam ko pogolemi…vo vtornik ke pravam beta bi mi bilo 10 den od kasnenje,zdravje ako ne dobijam…testovi ne praam veke
Feminki imam uste 9 dena do ciklus ama Ete od Sto Nemozam da izdrzam napraviv test .. Sto mislite ? na ovie pisuva deka e za rano otkrivanje na bremenost
Негативен е.Мн е рано 9 дена пред добивање ниеден тест нема да ти покаже,мн рано си го направила.Почекај нареден понеделник.Со среќа
Негативен ти е овој. Јас исто ваков направив на 28.11, а требаше да не добијам на 6.12 (циклусот ми е од 30-32 дена). Значи исто околу 8-9 дена пред да добивам. Имаше кај мене видлива бледа линија. Ама па не можеме да знаеме точно кога било оплодувањето.. може кај тебе е рано сеуште. После пак направив тест 4,5 дена пред да не добијам и имав две линии и бета 235. Додека со второто па ден пред да ми доцни немав линија, кога ми доцнеше еееееептен бледа. Тогаш сум имала подоцна овулација, а овој пат таман овулација. Почекај си, не давај пари за скапиве тестови.. земи си и Лабоквик (30-40 ден) или Бисејф (тој е 130тина, со два теста внатре).