Ќе покаже. Тестовите детектираат bHcg хормон, со постоење на бременост без разлика во или вонматерично тој хормон расте.
Општ матичен не може да даде гинеколошки упат. Сум побарала и секогаш одговорот бил дека може само мат. гинеколог да го издаде.
Истиот образец Лу 1 го користат и матичните гинеколози, затоа е таму и бхцг. Општ матичен не може да даде упат за испитување на бхцг.
Ke me karate deka e rano ama mene nekako mesto ne me drzi … mislam tie Sto dolgo cekaat da vidat 2 crtki ke me razberat … Negativni se pak ..?
Мене како да ми се гледа некоја бледа црта на сликите,ама оти можи сакам да ја видам и кај мене и кај сите вас ми се причинува
Го чуваш уште тестот? Кај мене на овој пребледа црта имаше, ама кога се исуши после 6,7ч, убаво се гледаше втората линија...
Направив 2 теста и двата се негативни а ми доцни 4 дена што мене ми е секогаш редовна не знам што е причината…..Пред недела време праев липолиза се мислам да не ми е од тоа но мислам нема никаква врска тоа
Женски вчера ден за недобивање -30 Правев тест Со утринска урина негативен. До сега никогаш не ми доцнело. Имав и касна овулација февруари -10дена пред да ми дојде, и од овулација до денес имам секојдневни болки во Половина и јајници како да ќе ми дојде, и цело време Имам бел исцедок . Не живеам во Македонија и термин на Гинеколог имам за месец време . За колку време да направам друг тест ?