Mислам дека гледам втора бледа цртка ама не сум сигурна... јас вчера пишав исто и кај мене гледав незнам дали е до моиве очи што сакаат толку да видат па гледаат дури и да ги нема.. Ти посакувам да е израдуваш и да не грешам дека се гледа 2 цртка .
Јас како да гледам бледа втора линија. Имаш некакви симптоми за пред добивање? Направи уште еден утре ако ти доцни.
кога го правеше? ти ја зумирав сликаата и јас гледам мн бледа цртичка! се надевам не е евапорациска и ќе ти испадне позитивен тестот! овие тестови најдобри се . треба да го повториш сепак.
Миличка, дека има друга цртка има ама ај кажи ми после колку време го виде тестот? Нејќам да те разочарам, сум добила ваква цртка за на крај да испадни евапорациска. Од срце ти посакувам да е навистина втора црта, незнам зошто ама јас ја гледам како сива линија, не розева. Ајде за 2 дена ако не добиеш повтори го пак, можеби е сеуште рано
Odma go vidov posle 4,5 minuti . Mene mi e rano za dobivanje treba ponedelnik, vtornik da ne dobijam ama ete ... nemozam da izdrzam. Ne pravam testovi do ponedelnik haha.. daj boze da e vtora crtka. nIkogas ne sum imala ni bleda ni bilo kakva crtka zatoa nekako i se raduvam malce i na ovaa bleeeda linija. Fala ti za odgoorot .
Знам, јасно ми е, се радуваме на секоја минимална сенка на тестот. И мене ми се десило ваква цртка, за на крај да добијам. Дај Боже да грешам, сеуште ти е рано, почекај и во понеделник те очекуваме со 2 жар цртички
Sega pak go zemav da go vidam I sega go Gledam ova Zosto se sega tolku blisku Edna do dryga treba li da se edna do druga ? Ovaa e Duri nakaj bledo rozeva ….
Веќе овој не е валиден. Не се мачи со тестовите повеќе мила, чекај понеделник за да го повториш пак, сега е многу рано. Ти посакувам од срце да се израдуваш.
После 5 минути тест не се гледа. Невалиден е. Почекај неколку дена ако не добиеш пак направи, јас би рекла недела/понеделник
Има бледа втора линија, повтори ли денес? Ако не направи уште еден утре или понеделник од истиве. Ти држам среќа да добиеш потемна линија.
Ден на недобивање … Негативни се да си чекам да добијам нели … Претходните денови како да гледав цртка сега ништо ….
Пишував во темата за инсемимација вчера. Денес 14ти ден, ќе проверам бета после за сигурно. Завчера ми беше 37,61 и гинек ми рече дека можно е биохемиска. Сега направив два теста - Шур чек многу бледа линија, а на лабоквик потемна од завчера.
Шурчек најрано детектира од 25 па нагоре затоа е и толку бледа треба ептен да си трудна за да се види убава линија, додека лабоквик е по сензитивен и порано покажува и покашува од 10 па нагоре. Тебе ти е 30 што значи дека нормално е да има разлика помеѓу двата. Кај биохемиска ќе ти опаѓа вредноста и нема да расте и ќе имаш побледа линија за неколку дена.
Маче , не прави шурчек. Напрај денес бета, ама ти си бремена ти гарантирам. Прај бетата и пиши што си направила.