Фала ти, да си дочекаш се што посакуваш. @QweenSM и @BellaBibi само да ви кажам дека вчера пак направив селф клиар и го пратив на гинек, ми рече пак дека е рано. Бета не бев да правам пак божем да не се замарам.
@snowwhite.24 , @KittyCat:) , @LadyR , @Feniksgirl , @tazna леле леле колку идни мамичкииии ! Честитки девојчиња мои, со лесно да си ги износите беблињата!! Не знаете колку сум се израдувала за вас! Буквално скокав од среќа!
Јас не правев денес ке почекам некој ден Посакувам и двете да си видиме 2 ра цртка и да се израдуваме ..
дај боже.. мада ја мислам дека мора да покаже барем бледа црта вече на два три дена доцнење ама ајде да се надеваме
Остај некој ден, одмори од тестови. Тргни малце мислите. Навистина е рано, не си прави стресови со гинекологот. Остај до понеделник.
devojki praveno inseminacija na 26.02 i veke mi kasni napravi test self clear i mi pokaza. bleda crta. nareden dem pravev sure Check i voopsto nema nisto eve slika od prviot sto. mislite
Јас како да гледам нешто, на овој. Но од 26.02 е поминато многу време, треба да е многу потемна цртата, кога го правеше тестот?