Билјанче го повтори ли? И мене ми изгледа негативен овој што си го постирала ама гледам примаш честитки.
Јас си добов и месецов Честитките се за Беттина. Честитки и од мене драга Бетина и лесна бременост ❤️❤️
Да сме живи и здрави. И јас добив, месецов ми беше прв обид после спонтан ама еве ја теткава од сабајле
Здраво. Ве молам за мислење, вчера (14 дена после последен незаштитен однос, два дена пред добивање) направив тест селф клеар и после 10 мин излезе бледава линија. Денес повторив со лабо квик и де гледам, де не гледам бледа црта… на почетокот немаше линија, почна да ми се причинува сенкава после еден час… можеби е евапорациска? Како за 15 дена после однос не ли се премногу бледи?
Labokvikov nekako od svetlovo nese gleda bas,a self clear imas ubava bleda linija,ama tuka e ja ima.Povtorisi utre pak labokvik so utrinska urina da nefrlas pak pari za skap test.Cestitki mila i so sreka
И моите вакви беа.. Исто Селф, па Лабоквик.. а не ми ни доцнеше сеуште. Може е покасно настаната овулација, а спермата преживува и по неколку дена во матка. Зависи кога настанало оплодување, ако постои бременост таман си се црткиве. Има и на двата иначе, не ти се причинува. Направи си бета
Малце ми дадовте надеж сега, скроз се разочарав после вториот тест. Ќе направам и бета во понеделник фала ви на советите.
Napraj si beta,mozes i utre vo sinab ti rabotat,jas nebi mozela da cekam.Ako ima bremenost na krv najdobro keti pokaze
Zdravo dali nekoja se soocila so vospalenie na mocen meur vo pocetok na bremenost i postojana potreba za mokrenje i iskustvo ve molam pozdrav
Јави се на матичниот лекар, прашај убаво, зашто тука на форумов сите не се соочуваат со истото, бидејќи причината за настаната реакција не е иста.
Zdravo , mi treba vasa pomos treba da mi dojde na 24 ama pa mene nikoga ne mi e tocna vcera vidov kako krv koga se brisev aa deneska nisto nemam ,samo sto napraviv test i mi ispadna kako senka . Ako moze za vasa pomos
Направи уште еден само со утринска. Би сејф,сејф клиар и лабоквик ти се најсензитивни па би покажало на нив најрано. Имаш сенка се гледа и цела лента е изместена
Мислам е позитивен Лентата е помесетена, ама линиите си се таман на такво растојание како што треба да се. Направи уште еден..
Ke pocekam da mi kasni posledna mens mi bese na 24 mart a mene nikogas ni mi bila tocna .sepak fala vi stiskam palci da bide toa
И јас кога решив да правам тест одам во вц и на тоалетот гледам крв, мислев дека ми дојде и си ставив улошка. Носам ден-два и се чудам зошто уште не ми пробива убаво. Кога направив тест имаше бледа втора линија. Со среќа и утре да повториш тест би требало да покаже. Држам среќа.