Менструација имав на 31.03 ама само 2 дена и 3 ден само малку имав. Незаштитени односи цело време бидејќи се обидуваме за бебе. Нестрплива сум дали утре ако се тестирам со лабоквик ќе покажи точно? Од симптоми градиве ме болат, изострено сетило за мирис и после 6 дена од менструација имав како грчеви и болка во јајниците
Zenski imav so deckomi veke povekje od 1 nedela sekojdnevo odnosi bez zastita. Pisav i vo edna druga tema deka deckomi posle tolku svrsuvanja mi vikase sekojdnevno deka posle 3tiot 4tiot pat od koga ke svrsi vecerta ne custvuva dali svrsuva ili ne pri toa tecese i posle tolku partii samo kako vodicka od togas pominaa 8/9 dena odilika. Imam nonstop nekoja tapa bolka vo dolniot del na stomakot, a menstruacijata skoro pa nikogas ne mie tocna. Dobivam odprilika od 4ti do kaj 8mi/9ti tie denovi. Koga mislite deka bi bilo najsoodvetno da napravam test?
Девојки не знам во која тема да пишам па сепак решив тука.. Позитивен тест на бременост и испитано Бхцг денес на 14дпо. Резултатот е 240. Дали е ова во ред вредност според ваши искуства? Фала ви
Фала ти најмногу Се молам сите да се радуваме со бебе во раце Јас не сум многу активна со пишување но ве читам секојдневно
Zdravo, veke 1ipol godina probuva za bebence no neupesno. Napraveni site ispituvanje i se vo red kaj dvajcata. Imam redoven ciklus, posleden ciklus imav na 06.04, veke mi docni 7mi den, se plasam da napravam test, za da ne se razocaram Bevme na odmor pa si mislam da ne e promena na klima. Od simptomi Imam oteceni gradi, tapa bolka vo jajnici ponekogas, zacestena stolica i mokrenje. Ve molam za sovet dali da pocekam za test uste nekoj den.
Здраво женички. Сакам да прашам нешто. Ми доцни три дена и денес направив тест но искочи негативен. Симптоми имам буквално се, знам дека скоро сите од нив се исти како и за циклус и не знам што да мислам. Некоја од вас со слично искуство? Патем, доколку не добијам до сабота планирам да направам уште еден тест или да проверам преку крв. Ви благодарам
Од вчера почна бледо розево само на бришење, на влошка капка едвај до сега… денес за секој случај ќе направам тест, но мислам дека ќе ми пробие
Мене ми се случува да имам симптоми а негативни тестови. Моја претпоставка е дека тоа ми е од цистата и хормонални проблеми.
Здраво девојки Пак јас .. 3 дена пред циклус Гледа ли некој бледаааа линиичка Мене како да ми се гледа дуру го отворив за поубаво да видам
За жал не гледам бледа јас мила Ај почекај да ти доцни, рано си направила тест ептен Знам дека не ти се чека, ама не губи надеж додека не добиеш