Направив тест денес и вчера лабоквик, негативни и двата. Утре сакам да правам Self Clear, утре ми е 8 или 9 ден после овулација. На тестот пишува 8 дена после однос. Дали имал некој вакво слично искуство, а да му испадне позитивен тест или е премногу рано?
Многу е рано, не можеш да знаеш дека баш тогаш настанало оплодувањето... ако до вчера ти биле негативни.. уште почекај, бар уште 3,4 дена.
Zdravo ve citam redovno, no ne sum aktivna so pisuvanje, i vi posakuvam ovaa letto site da imate po dve crtki I jas imam slicen ili ist problem, denes mi e 5den od docnenje na ciklus inaku mi doaga na 32-33 den napravi test sure chek i izleze negativen ama go napravi porucok ne so prva mokra, od simtomi nemam nisto osven poduenost i bolka na ednata grada.. Ubav vikend ❤️
Кај мене тој тест покажа две цртички во првата бременост. Го правев попладне. Купи од поевтините тестови и направи еден во недела или понеделник. Ако си бремена тестот ќе биде позитивен. Би сејф е добар тест.
I mene prvata bremenost mi pokaza dve crticki 2020god no sega kako sto citam nikoj ne e zadovolna od sure chek, pa zatoa sakam da slusnam razlicni iskustv.. Ti blagodaram sekako ke go povtoram ako ne dobijam do togas
Ако сакаш и утре направи уште еден. Ама добро би било да почекаш. Кај мене во втората бременост тестот покажа две цртички после 5 дена доцнење.
На 5 дена од доцнење, било кој тест во било кое време ќе ти покажеше нешто. Ако ти е мисла земи друг или провери бета и ќе знаеш на што си. Ти посакувам среќа
Здраво девојки. Нова сум во темава, но периодов активно ве читам Со партнерот 3 месеци “работиме на случајот” и еве денес треба да (не)добијам па си реков вчера ајде ќе купам тест, чисто да си бидам сигурна дека ќе добијам. Тестот е BeSafe, јас барав LaboQuick i SelfClear ама немаа. И сабајлево го направив и две цртки, ама не ми се верува. Можно е на ден за добивање толку јасни 2 цртки?! Help
Овој тест е одличен! Многу е сензитивен, фаќа дури и рано. Јас правев денови денови пред доцнење и овој бледа, но јасна црта покажа Со лесно!
Рано е повтори го на ден за добивање. Вака како да се гледа цртка, ама сепак е рано. Ти посакувам две цртки