Ве молам за помош, дали ова личи на позитивно? Не знам дали да се радувам. Утре ми е ден за (не) добивање
Колку што можам да видам има втора црта, позитивен е. Само дека многу темна сликата Ако можеш сликај го поубаво на светлина. Честитки
Фала ти ќе го повторам утре за посигурно, и ке сликам зошто не можам да поверувам, го фрлив да не проверувам цел ден
Здраво.. денеска правев бета хцг беше 1040, вчера бев на ехо виде докторката нешто малечко и го измери, вторник сум пак. Дали мислите дека е таман тоа што го виде и бета хцг. Се плашам зошто предходно имав вонматерична која заврши со операција и вадење на едната туба. Инсче ми доцни три дена, а јас тест обичен дома направив еден ден пред датум за добивање и баш цртки црвени
Ти кажа др дали е ок позиционирано? Ако видела дека е во матка позиционирано, не е вонматерична. А и бетата не ти е ич лоша. Мене после 2 дена од датум за добивање ми бешее многууууу помала бетата и еве ме ќе спремаме за мекици уште малце.
eden den po ovulacija imavme odnosi od togas ima 8 dena dali mislite deka moze da mi pokaze so selfclear
Поубаво би било кога би имале пред овулација односи. Сепак не знаеш кога точно настанува па може баш да промашите тие 24часа кои опстанува јајцеклетката. Во врска со тестот, почекај си ден за добивање, најсигурно ти е така.
Eden sacus vide ili dva sacusa.Imas odlicna beta so 3 dena docnenje samo.Stom e vo matka nemas prostor za panika.So lesno
Личи и на сликата како две кругчиња да има, сакав да спомнам кога видов.. Само нема правило, мене 5,6 пред доцнење бетата 235 ми беше, што значи до ден на доцнење ќе дојдеше до 1000 На 3 дена веќе и повеќе...
Zdravo devojki, koga da napravam test za bremenost iako ne veruvam mnogu vo bremenost koga imav odnos so ne celosno svrsuvanje vo mene, bev pred ovulacija, i posle uste ednas svrsi ama veke mi bese pominata ovulacija 3 dena, pa sega od prviot pat pominaa 7 dena i denes vidov mn malku krv na brisenje vsusnost poveke kako kafeavo imam uste nedela i poveke do ciklus, moze poradi ciklusot taka se e pojavilo deka treba da dojdi, koga mozam.da pravam test ili da pocekam da mi zadocni? Imam simptomi za dobivanje