A toa kafenko poradi sto drugo moze da e ? Retko mi se desava pred ciklus da imam taka skoro nikogas moze nesto od hormoni da e kako i da mn kratko bese posle go nemase
Mene taka prvo mi vide eden sacus,i posle me prasa posto so invitro bev kolku embrioni sme vratile i kazav dva i posle mi kaza racete pod gaz dagi stavam i posle go vide i vtoriot sacus
Девојки здраво ми доцни веќе три дена денес правев тест како да гледам бледо црвена линија или така ми се причинува ништо не ми е јасно ве молам мислење...
Жени дали гледате нешто бледо или мене ми се причинува, значи толку е бледо што само ептен како сенка се гледа во живо. Ми касни неколку дена ама мислам дека ми беше касна овулацијата правев на 2 дена од доцнење, сега се веќе 6 од ко ми касни менс, ама сега како да се познава ептен ептен бледо. Правев и бета хцг вчера преку крв ама пошто на државно ми рекоа до понеделник да чекам резултати. Многу сум нестрплива. Одамна чекам две цртки.
Има бледа цртка да Дај боже да не е само евапорациска. Овој тест до сега не прелажал и не дал евапорациска... дај боже да видиш и појаки цртки и позитивна бета
Плус не ми е со прва утринска. Ќе направам за два дена повторно со утринска. Се надевам дека ќе биде потемна втора цртка.
Malku se razocarav oti negativen mi izleze preku krv od petokot proveruvav, ama togas I ovoj preku urina bese negativen. A vcera I denes preku urina pozitiven so bleda linija. Bev na ginekolog I rece povtorno da ispitame beta preku krv pak me bucnaa. Cekam da mi se javat kaj 12h. Malku se isstresirav. Ama ajde kje vidime...
Не се разочарувај, покасна овулација си имала. Така да ова е рана бременост, мојот уште посветла беше линијата па еве ме 23та недела терам.
Фала ти на поддршката, ми значи. Јас знам дека ми беше покасна овулацијата пошто следам и базална температура дури после 20ти ден од циклусот ми се покачи што значи тогаш се случила овулацијата. Многу сум нестрплива сакам се да биде како што треба. Дај Боже
Позитивна ми е бетата 27, докторката рече дека тоа е ниско но е позитивно во среда на контролна бета треба да одам ако биде дуплирана тогаш ќе биде добро, дали имаш ти искуство со бета хцг преку крв во рана бременост. Колку ви беше вредноста? Исто и други ако имаат искуство да пишат ве молам.
Рана рана бременост ти е. Ќе видиш како расте бетата. Еве ако си и пратела за овулација и ти била доцна овулација, нормално е да почне вака ниско бета и да расте