Според мене не е биохемиска, направени ти се тестовите еден по друг ден на ист саат? Обично бетата се дуплира од 48-76 часа. И коа се тестираш бета те посочуваат да го запазиш саатот за да бидат веродостојни резултатите да не се паничиш. Јас мислам дека си бремена и дека не е биохемиска. Знам дека си исплашена, што е нормално. Ама опуштено и верувај се ќе биде супер. Направи бета денес и во сабота пак. И ќе видиш дека се е супер.
Lelee falati mi olesni nekako. Neznam ni dali da se raduvam ni nisto ispomesani cuvstva. Edno dete izgubiv na poragjaj vo 41nedela, posle biohemiska me snajde I sea vise sum psihicki potresena I vo paniki malce mi olesna mila, fala ti. Inace vcera pravev vo 20h I sabajle deneska vo 7
Епа ете гледаш, премалку време е тоа да биде потемна. Направи тест вечер во 8 и ќе видиш дека е потемна. Само опуштено, се ќе биде добро.
Odi trkni do labaratorija do sinlab tie 100 den so upat od maticen ginekolog i kesi znaes najdobro na sto si i ako treba nesto da pocnes terapija keti kaze odma ginekologot.Posto faka spoen vikend da necekas do ponedelnik
Falaaa Ne sum od sk ama nema gajle ako treba I privatno ce platam samo da e se ko sto treba Odam Sega na ginekolog, se nadevam deka ce se vidi
Убави ти се цртките. Плус ти се правени со многу мало растојание од време. Јас кога имав биохемиска беа дури невидливо бледи. Не се секирај и смири се, направи си денес една бета да видиш како ти е вредноста, на гинеколог ништо нема да се види.
Ne se vide na eho, Sega cekam za beta ama sigurno I betata ce pokaze deka ima bremena zasto I testot rab na toj princip,taka? I uste nesto. Kolku treba da e vrednostq za da sum 100% sigurna deka e se vo red
Ќе биде во ред, ќе видиш Кој датум ти беше последна менструација? Знаеш ли кога ти беше овулацијата или барем од прилика?
Кај секого различна е вредноста, мене на ден за добивање ми беше 240.Според мене не е биохемиска, линиите се доста темни.
Ke pises za rezultatite kolku tie betata.Koga ti bese posledna menstruacija spored toa kesi racunas.Dali doktorkata ti kaza da pocnes nekoja terapija da pies ako ispadne pozitivna betata a ke bide pozitivna.Dasi pazis toa odma so terapija sto treba da zimas