Ми доцни еден ден. Направен е пред 5-6 минути. Се моламмм да испадне позитивноооо, се мачиме 1 година после спонтан….
Ovie testovi se frustriracki so liniive...tinja posakuvam cela srekja napravi si be sejf od eurofarm ke ti pokaze pointezivni ako ima nesto bez razlika kolku dena e do ciklus...srekjno
Тестирај и утре и другден ако си во можност, втора црта секако се гледа. Кај мене беше уште побледа, па еве веќе пред породување сум. Ако можеш и бета си провери како напредува. Со среќа и до крај овој пат!
Купувај и не чекај,ако има нешто оди веднаш на гинеколог матичен или приватно ако си во можност да платиш,оди затоа што може да е рана бременост која со апчиња ќе може да се зачува плодот во тебе,а доколку телото ти го препознава тоа како страно тело ќе пробува да го исфрли,затоа ич не му ја чекај пак тест и трк на доктор ако треба и на два три мислења,се работи за најубавото нешто на свет.
Ќе купам сега be safe тој може во секое време од денот да се направи? И после одам кај гинекологот се надевам на најдобротоо
Женски јас за жал добив, со тестовиве од self clear незнам што се случува… само лажна надеж. Направив be safe негативен..
Не можам да најдам тест за бременост освен sure check и self clear во зегин и еурофарм. Од каде ги зимате и која има зимано најскоро од другите тестови (регион Скопје, централен, аеродром било каде)?