Чисто како информација Виола Фарм имаат 4-5 вида тестови и сите им се достапни (laboquick немаа само)
Devojki sto mislite kolku dena pred ciklus labokvik e najsenzitiven utrovo pravev so prva 4 dena pred ciklus i mi izleze negativen
Мене два дена пред добивање пребледа црта одвај се гледаше. Зависи и кога е настаната овулацијата. Али ајде имаш уште 4 ри дена, стрпи се. Ти посакувам две цртки Иначе слефклиар е поинтензивен.
Поздрав феминки, последна менс. Ми беше на 15ти август...денес тебаше да ми дојде...не можев да чекам..не напраев ни домашен тест..директно напраев Бета...но вредноста мислам е мала 47...инаку јас се плашам оти пред 9 месеци имав биохемиска која почна исто со мала вредност се искачи на 200 и продолжи да паѓа...но тогаш постојано имав некое крварење и болки на целото тело особено главата....оттогаш никако не се фаќа пак...имам и еден непрооден канал(ХСГ напраено пред 2 месеци)....... Овој пат немам капка крв никаков исцедок...си приметив овие денови поголема осетливост на мириси...одвреме навреме по некој грч стомак/кичма..... од вредностата се плашам да не биде пак биохемиска или ванматерична
Направи нова бета за 48 саати и дали се дуплира. Консултирај се со гинеколог уште утре ако не земаш никаква терапија, со оглед на историјата може ќе треба да примаш нешто. Инаку не е ниска, одговара за 3 недела колку што и се поминати од твојот последен циклус. Само со позитивни мисли, ќе биде во ред.
Mamicki da ve prasam dali preku krv moze da se otkrie polot na bebeto ako ima kako se vika testot i kolku cini
Дали некој правел тест Clear Blue тест и колку најрано може да го направам?(пишува 6 дена порано ама нели е некако многу рано тоа?) *Не сум во Мк затоа прашувам за овој тест?