2 недели после што? 2 недели по ризичен однос не, ама 2 недели по пропуштена менструација веќе има нешто на ехо. Ако мислиш на тест на бременост, тогаш може и 2 недели по ризичен однос да покаже ако има бременост. Зависи кога била овулацијата.
Па кажа дека никад не и било 3 дена. Може и е имплантациско, и реков да почека за да не се разочара, иако е имплантациско може тест да направи веќе.
Разбирам зошто и рече да почека.Ама таа прашуваше и дали си добила менст.после позитивен тест.Мислам дека е малку збунета
Збунета сум затоа што сакаме многу бебе ама мене дека ми подрани со менструација што никад не сум имала така па затоа прашував....ке направам за 2 3 дена тест ако има нешто ке пишам одма
Кога го направив тестот мислев негативен е, сега го видов после 4 дена и малку се исплашив. Што мислите дали ова е евапорациска линија?
Утре секако ќе земам нов, но досега негативните ми биле скроз негативни никаква линија немало и по неколку дена. Затоа малку испаничив.
Па да ама тие сигурно не си ги провериле по 4 дена, ова некоја случајност не мора да значи ми се има и мене случено така да не паничи, повтори го да бидеш на сигурно
Јас не гледам ништо, жал ми е. За 8 дена доцнење треба ептен жар да биде линијата. Сигурна си дека ти доцни или секогаш имаш варијабилни должини на циклус? Појди на гинеколог да видиш што е причината. P.S што тест е ова, гледам кај нас е произведен?