Или сликај го уште еднаш подобро или пак со би сејф повтори го. Не можам да видам дали е линија или сенка од нешто или евапорациска ...
Веќе како што се сеќавам долго време ти доцни. Оди преку крв испитај си најточно ќе знаеш. Мислам дека на толку денови доцнење треба да е појака линијата на тестот, ама со бета ќе знаеш најсигурно на што си. И секако да посетиш лекар.
На точно 4 недели (со мерена овулација на 14ти ден) ми беше 114. Се зголемува барем дупло на 48ч значи до почетокот на 5та недела треба да е над 1000. Зависно од овулација кога настанала, може да е и многу помалку и многу повеќе. Не се фаќај толку за бројката, туку да се тестира 2 пати во 2 дена и да се спореди дали е дупло. Тоа е најдобар знак за успешна бременост.
Здраво женски, дали ова е нормално во бришење во 5та недела? пред 2ипол месеци имав спонтан, сега сум останата пак, вчерс бев на прв преглед плодот се гледаше ок, само беше сумливо дали може дс има уште еден сакус или тоа да ми бил хематом, Дабростон си пијам веќе 1 недела. Многу сум уплашена и се ме потсеќа на претходниот пат. Секако од понеделник ќе одам на преглед, дамо ми треба совет дали и на некоја се случило вакво нешто слично… уплашена сум премногу…
Оди на дежурен ќе те боцнат прогестерон. Истото дури и многу потемно ми се појави во 5 недела, па се боцкав со пролутекс. Ништо страшно се случува многу често.
Нигде не отидов ќе видам здравје утре па ќе му пишам на докторот во болница да видиме што ќе ќажи, се плашам јас за да не дојди до спонтан нормално сегде ми оди умот тоа е.. дали нешто те болеше во стомак и после колку време помина крварењето? И дсли е ок со бебулето се?
Знам дека се плашиш затоа и ти реков да отидеш на дежурен, некогаш вакви исцедоци се јавуваат и кога има недостаток на прогестерон. Болки минимални некои имав што се и нормални за тој период, ама одма почнав со пролутекс да се боцкам, и ставав до кај 15 недела. Исцедокот помина за ден-два. Фала богу се’ беше во ред.
Додека да се смири исцедокот мирував. Супер штом те боцнале, покриена си со терапија. Друго ти дадоа ли нешто?
Zdravo na 26 septemvri imam pieno norlevo na 29 septemvri imav odnosi no kondomot mi ostana vnatre na 1 oktomvri mi dojde ciklusot bez bolki vo stomakot inaku obicno sekogas imam bolki mi traese 4 5 dena Inaku redovnata mens treba da mi dojde na 16 oktomvri Da napravam test utre ke mi pokaze ako ima nesto
Мислам дека и на упатството убаво си пишува дека 2 црти е позитивен а 1 негативен На месец дена доцнење до сега веројатно си била на гинеколог?