Една е за макс 10 дена, па ни толку. Ако е 6000 единици, или колку беа. Сум заборавила веќе колку примав. Знам дека после еден трансфер, примав и секој втор ден по 1500, на три пати, плус нели стоп таа од 5000/6000 единици. После 10 дена, негативен беше. Земај си терапија, гали меше и мисли си позитивно. Со лесно да си ја износиш .
Јас само пред пункција примив една стоп инекција. се надевам ке е се во ред . Во недела ке напраам пак тест .
Девојки мојата бета денес на 11 ти ден сосе денот на трансвер 387 во ред е ? еве слика од резултатите и од тестот
Честитки! Мене на 10ти ми беше 283, на 12ти 736, па еве почнувам 18та недела со близнаци И кај тебе може да е така Честитки и со лесно
Девојки здраво Што мислите, дали постои бременост? Тестот е направен пред 10минутки и е од фирмата detect. Ви благодарам многу ❤️
Позитивен е Овој тест некни прв пат го приметив во аптека, дали на денот на недобивање, или пред дата ти ја покажа линијата?
И мене ми го препорачаа како добар во аптека. Инаку вчера ми беше ден за недобивање, и бидејќи ми каснеше денес направив тест
dali gledate vtora crtka ama bleda testot duri posle 5 ili 10 min mi ja pokaza bash citav niz forumot vidov slicna situacija nekoi gledam i imaa pisano na zenickata deka e nevaliden no go povtorila odnosno napravila po nekoj den ushte eden koj i pokazal po jaka crvena linija inaku mene treba da mi dojde na 3ti a gradite me bolat ushte pred dve nedeli
Има бледа црта, ама ко размачкана е малку па не знам. Иначе во однос на време, мојот покажа втора цртка покасно, може после 10 минути не знам, после предвиденото време за читање не се појави, во меѓувреме се заправив муабет на телефон и ко отидов да га фрлам видов втора побледа. Го повторив веднаш со тест од друга фирма беше со бледа втора линија. Ако имаш уште едн на лагер повтори го, ако не сега утре обавезно.