Ја мислам дека си бремена Тебе ти треба прогестеронска подршка и мирувања Со оваа бета си некаде 3та недела полна бремена значи некаде 20-22.10 имплантација имало 15 10 стоп инекција па однос оплодување внездување и таман е бетата Крварењето може и не е циклус него крварење при бременост ко шо имаат многу овде ама дека не мируваш и немаш прогестеронска подршка затоа се одолговлекува Ајде прогестерон строго мирување и за недела и ке се виде на ехо
Da otides kaj drug doktor da te pregleda plus, stop inekcija sega nemas primeno kako sto te razbrav doktorot ne gleda nisto vo matka. Betava kako da ne e namalena od prethoden mesec. Da ne te plasam ama da ne e vonmatericno i da ne iscisteno od prethodno. Kaj koj doktor vo sistina si, pobaraj vtoro mislenje betava ne e niska.
Prethodnata beta sto ja prati i e od prehodniot mesec taka mi pisala 300 i nesto sto i bese. Sega 400 i nesto. Mora da pobara vtoro mislenje
Од минатата овулација ми е бетата, пд минатиот месец, денес ќе правам бета затоа што крварам како 2 ден од добиено, а мене мине 13ти ден од менструација. Ova mi go ima pisano zatoa mislev taa 386 i e od oktomvri .
Не не Разгледав и јас низ постовите бремена е таман се слага бетата со имплантацијата само крварењето да го решат За скоро и ке се виде на ехо
Не мора да значи ништо Може не е у иста лабароторија проверена може не е точно на 48 саати А и да е се исправно пак не значи дека мора да е баш баш дупла Сеа е битно да е покриена со прогестеронска подршка Бета секако ке испита 48 саати точно од втората во иста лаб Ај ке пише членкава апдејт па ке видиме шо се дешава
Направена е од прилика за 48 саата, не е дуплирана само покачена за 100 што е многу малце. Др. Иванов кажа дека се работи за биохемиска и телото се чисти, во понеделник да правам пак бета и ке примам прогестерон. Вчера ме гледаше на вагинално ехо и не виде ништо на матката
Нема шанса да е нормална бременост само 100 покачена, за 48 часа треба најмалку дупло да е. Биохемиска е. Ќе почне да паѓа. @Frida13 баш ми е жал
Здраво феминки пишуам тука порадии страв со дечко ми на 02.11 имавме односи и бев два дена пред овулација секако со заштита имавме однос од кога завршивме јас осетив спремна незнам како но по мирисот беше сперма кондомот беше океј но ме плаши дека се има излизнато спремата од него...за да не ме јаде мисла одма после 6 чаша испив норлево после една недела добив како исцедок кафеав со црвена крв два дена и потоа црна и ми траеше 6 дена ...прашање ми е дали има место за паника и сомнеж? направив тест после 17 дена од односот беше негативен незнам зашоо ме мава психа
Реакција од апчето Норлево, ќе имаш промена во циклусот зошто е многу јако може да прочиташ и во упатството честа реакција е тоа. И не смееш да го пиеш пак барем 6 месеци, немој да го пиеш често ќе си пореметиш организам. Иначе нормално не си бремена чим си се напила за 6 саати.
Бетата расте, во понеделникот 559 а денес 680. Бев кај Др.Трајковски во New Born ми кажа директно неможе да ми каже ама индиректно мисли вонматерична, зошто не гледа ништо на матката. Збореде за внатрешно крварење нешто некој излив и му се јави на Јорданчо, не се согласија со мислењата. Денес сум пак во Систина…