рано е, иначе ти пуштам среќа, во иста ситуација сме, мене последна мен. ми беше на 14.11 и ние месецов сме во први обиди за второ бебе , ама јас ќе чекам ако ми касни наредна недела ќе правам тест, сега е многу рано. среќа па трпението до сега секогаш ми било големо
Другарка ми е отров досадна и не може да поверува дека е ова позитивен тест Ај хелп, позитивен е нели?
Позитивен, истиов тест и јас лани го правев исто и со неверување и уште побледа од оваа линија - позитивен. Нека и е со среќа
Да не е некоја другарка како на @danichap еднаш една другарка Позитивен е, ист ваков со побледа имав... кажи и на другарка ти дека бебе крај на јули, почеток на август ќе има
прво го прочитав овде како најдобар, го земав, ми искочи бледа, па почнав да читам овде стари мислења и сеа сум во збунка дали е позитивен или не
Не се лажно позитивни, него ептен видливи евапорациски линии дава. Тие се сиви, бледите линии се розеви. Ама на најбледа линија тешко е да разликуваш.
не знам шо ме тераше да направам пред време, во среда треба да добијам, сеа сум во збунка шо мислите? еве го тестот
Охооо ова е веќе апла позитивен Јас ист ваков еве го Спојлер: Тест минатата година пред добивање направив. Бледа пребледа линија ама ја имаше Позитивен си беше, бебе е еве го до мене веќе 4м
Тоа викам и јас Евапорациска ако е, сива е. А розевка ако е, значи имааа нешто Јас го направив овој 8-9дена пред добивање
охоо, јас мислев дека сум избрзала ама некако чудно се осеќав. ништо малце ми олесна, пошо откако видов сто мислења дека дава лажно позитивен ме фати лудило
Мојот беше вака исто на 3 дена пред добивање, еве го бебо 4 месеци направи хахах. Повтори ги пак денес утре