И јас така се тешам дека уште сум во игра додека не добијам ама реално мислам дека ако бев бремена ќе покажеше макар блеееда линија, бар така читам од други искуства им покажувало на 11, 12 дпо
Здраво девојчиња 3 дена ми доцни дали е можно лентите од али експрес да покажат позитивен а селф клиар негативен
Self clear е најинтензивен, грешни може од али да се. Повтори до лабоквик. На три дена доцнење ќе покаже.
Јас имам супер искуство со лентите од али, се покажаа како многу сензитивни. Со селфклиар немам искуство, ама лабоквик исто така се одлични. Мислам дека точни ти се и лентите, ама можеш да си провериш со лабоквик да си сигурна.
Од симптоми градите премногу ме болат и веќе неколку дена јајниците поточно десниот како да стега/боцка Ќе проверам со лабоквик Тие од али експрес направив три одеднаш и на сите три се појави бледа втора црта, не им верував па тестирав уште еден со вода на кој што не појави втора црта.
Здраво на сите со поличистични јајници сум околу 4 месеци немам добиено,направив два теста првиот беше ептен видлива линија,а вториот денес го направив негативен и сега не знам на што сум,а веќе некој период примам антибиотик,некој со слично искуство?
Овој е првиот и јас гледам втора бледа,но ме буни денешниот што е негативен,и не знам дали да продолжам со антибиотикот
Со ист вид на тест ли се тестираше и вториот пат? Бидејќи со ваква многу бледа линија еве го момчето мое тераме 25та недела,провери си и преку крв и кога се тестирате неколку пати гледајте само еден вид на тест да купувате
Може да е биохемиска. Мојот беше ваков ист па еве сме месец и пол ќе правиме. Ако денес е негативен, може да е биохемиска, овој тест не лаже.