Кој доктор би ми го препорачале за да идам на преглед на приватно, дека и после негативни тестови со 2-3 дена доцнење не добив уште и ме фаќа паника да не сум бремена па најдобро да си проверам
Нема потреба одма на преглед да одиш, во било која лабараторија оди ќе ти земат крв за да провериш bhcG ако веќе паничиш толку. Ако bhcG е помало од 5 тогаш не си бремена и или ти е стрес или нешто друго.
јас мислам дека се позитивни тестовите. повтори ги пак. Лабоквик се најточни супер се. јас пред два три дена да добијам имав бледа линија.
За жал испаднаа негативни или биохемиска , незнам... Добив и еве веќе заврши 6ти ден од циклусот. Овој месец нова надеж. Инаку лабоквик тестови до сега што имам правено кога и да биле негативни никогаш не јавувале евапорациска линија, остануваат само со една цртка.
Да тие најдобри ми се покажаа.. Во 7 месеци што не пробав тестови. Тие ем најефини ем најсензитивни ми покажаа 3 дена пред циклус позитивен тест.
Затоа и јас се излажав. не даваат они евапорациска значи ако е негативен местото кај што треба да е линијата е скроз чисто бело. Стварно добри тестови се . Следен месец ти посакувам две цртки!
Здраво женски. Дали ви се случило во првите 3минути тестот sure check да не покаже никаква линија? Јас го држев вертикално тестот уште 3минути и одеднаш се појавија 2бледи линии кои стануваа по црвени. Дали можеби мокраќата не била доволна за да стигне до местото каде што треба да покаже?
Zdravo devojki, denes 29ti den od ciklus, obicno mi doagja okolu 27,28mi den, denes napraviv test od preg chek i gledam edna bleda linija, sto mislite?
sure check ne , ama self clear da, prvite minuti nemashe nikakva vtora linija pa pocna da se poznava posle 3 minuti, vo sekoj slucaj pozitiven beshe mojot
Ми доцни еден ден (но немам редовен циклус) имам болка во јајници и долниот дел од грбот, ама не премногу силни, пред некој ден почувствував болка и во градите која сега веќе ја немам, пред малку ми се случи да имам како нагон за повраќање, но не повратив. Правев сабајле тест ама не беше self clear, туку некои што одат 1+1 гратис (тој го најдов дома сабајлево) и излезе негативен. Дали мислете дека има шанси да биде лажно негативен?