100 денари чини, даваш крв, и ти пуштаат по маил, ама бавно тоа оди... ама ти треба упат од матичен ако сакаш 100 денари да те чини, оти на приватно е далеку повеке
Имав однос на 23ти, се искина кондомот. Требаше да ми дојде на 29ти ми дојде точно во рок и ми траеше нормално.Денеска направив тест и ми покажа негативен. Дали има уште некакви шанси да сум бремена инаку сакам пак да направам тест после 14 дена од ризичниот однос.
Ај сеа пак пари за тест ќе даваш. Некакви шанси сигурно има. Почекај до 9-ти месец ако не родиш сигурно не си бремена.
Pa cim si imala menstruacija ne si bremena. Baska ne si bila vo plodni denovi jajce kletkata odamna izumrela, ovulacija si imala pred 23ti... Nikakvi sansi nema za bremenost, ama bas nikakvi. Ne frlaj dzabe pari za testovi i ovoj sto si go napravila ako si bila bremena kje pokazel, bidejki testovite pokazuvaat 6 dena od odnos, a cim si pravela denes toa ti se vekje 10 dena skoro pominati
Pa cim si imala menstruacija ne si bremena. Baska ne si bila vo plodni denovi jajce kletkata odamna izumrela, ovulacija si imala pred 23ti... Nikakvi sansi nema za bremenost, ama bas nikakvi. Ne frlaj dzabe pari za testovi i ovoj sto si go napravila ako si bila bremena kje pokazel, bidejki testovite pokazuvaat 6 dena od odnos, a cim si pravela denes toa ti se vekje 10 dena skoro pominati
Hahaha nitu znaat nesto za kako se pravat deca, nitu za menstruacija i plodni i neplodni denovi, nitu pak za testovi i pak se onadat kaj posle sekoj seks pravat testovi, pa i posle menstruacija za sekoj slucaj
Абе остај веќе аман, па толку да не се читне ништо, а се имаат на тацна. За деца правење нека читаат во соодветната тема и таму има многу корисни информации. Тие запнале само апче за ден потоа и кондоми, а толку убави теми и мислења има. Само не ми е јасно како бре на 90% овде им се кинат кондомите!? До сега Кина немаше да ни биде рамна од зголемен наталитет.
Bas toa se prasuvav i jas, sto kondomi kje bea toa tolku da se kinat na sekoj. A apcjnjata pa kako bonboni gi pijat... Od kade i tolku pari imaat decava neznam koga frlas pari za norlevo i testovi, kupi asalni kondomi bolje.. a moze i sepak ne e do kondomite, ne ni znaat kako se stavaat pa im vlaga vozduh i puka
Девојки кое време од денот е нај погодно да направам тест за бременост ? Дали може вечерта после полноќ или пак сега?
Ako ti docni mnogu mozes bilo koga jas imav kupeno dva za sekoj slucaj, toj od 30 denari go pravev vo 10 vecerta i mi bese pozitiven, isto i sure check go pravev prikvecer i toj bese pozitiven... Najdobro e nautro so prvata mokraca, no ako ima nesto koga bilo da go napravis pokazuva Srekjno
Го направив после тоа од коа ви пишав овде... Ми излезе негативен како и претходнио кој го правев 3 дена пред тоа едниот беше 99 денари а другиот поскап последниот шо го правев... па се надевам дека ќе добијам
Pa po tolku negativni izgleda kje dobies, ako imase nesto sigurno kje pokazese. Ako ne dobies odi na ginekog sepak, moze e nesto dr, no moze i od vremeto, nervozi, mene mi docnese ovoj period minatata god eden mesec i bev na ginekolog na kraj zaso sve negativni testovi imav, tamu nisto nemase se bese okej ni cisti nemav i doktorot mi rece deka zidot na matkata ne mi e zadebelen duri za edna nedela ke dobijam i stv dobiv po edna nedela... taka mi se poremetilo od promena na temperaturata na vremeto..
Па и јас истото мислење го делам со тебе... Штом се негативни тестовите значи не сум бремена... Ќе почекам и овие денови ако не морам да одам на гиниколог...Пред тоа имав симптоми ама не добив...Променив и клима овој период стресови нервози....Па се надевам ќе донијам...