Ќе го повторам најдоцна до понеделник со прва утринска. Овој го направив вечерта како нешто да ми кажува дека имам бебе
Потполно исто и јас, бев 5 дена пред добивање ти посакувам се најдобро и на секој да му се оствари тоа што си посакува
Точен е во било кој период од денот, ама при рана бременост наутро е најконцентрирана урината и може да покаже потемна линија во споредба со урина во текот на денот.
искрено мене и 6 дена пред очекуван циклус попладне ми даде позитивен резултат, не го ни правев со утринска, мислам дека се точни во било кое време
Правев тест сега негативен е, 3 дена ми доцни. Во понеделникот требаше да ми дојде. Последен однос имавме на 13ти февруари и после тие денови пишуваше на една апликација дека се плодни колку е точно не знам. Рано ли ми беше за тест? Или ако не ми дојде овие денови да повторам уште еден.
Женски здраво. Дали е можно пиење на антибиотик да влијае на резултат на тест за бременост? Другарка ми пиеше антибиотик поради лекување на кандида, 5 дена и касни и има обилен бел исцедок..
Zdravo devojki nova sum na forumov, samo shto go napraviv testot 27 den sum od ciklus ima bleda linija, dali e tocen i pozitiven testot? Mnogu ke bidam happy ako e
Здраво девојки, утре треба да добијам освен така некако чудно чувство во долниот дел од стомакот немам како за добивање... направив тест, но сега не со утринска мокрача па беше негативен... да почекам да доцни па да повторам тест? Инаку да се обидуваме за бебе