Zdravo zenski sakam da prasam dali ima nekoj iskustvo pravev test beta hcg mn rano mi ispadna pozitivno no denes napraviv test domasen ne so prva utrinska i ispiv dosta tecnost istiot mi izleze negativen Ve molam ako znae nekoj za sovet falaaa
Батали домашни тестови, штом си направила една бета оди за два дена во иста лабораторија направи уште една, ако расте и се дуплира тоа е тоа .
Decki mi padna betata, od 33 sega mi se namalila na 9 najverojatno stanuva zbor za biohemiska bremenost... Posakajte mi opravuvanje za brzo vreme ne se custvuvam dobro, posle missed abortus so dolg protokol sega ovaa mi se sluci...
Zdravo da prasam mi kasni 5 dena napraviv test mi bese negativen ima oteceni gradi bolka vo levata strana na jajnikot i vo polovinite omalaksena sum napraviv test preku krvta mi bese 1.00 dali moze testot da e negativen a da sum bremena?
Февруари имав биохемиска денес 13 дпо во живо малку е потемна, тука од телефонов каде што сум најавена лоша камера има
Последна “нормална” менструација на 1ви Фебруари, а на 1ви Март до 3ти чудна менструација нетипично кратко ми траеше и не беше обилно. Си го запишав тоа од март како добиено , ама изгледа било имплатациско . Еве денес жар позитивен тест и бета 1354. Дали во понеделник ќе може веќе да се види на ехо?
Девојки здраво, што мислите за тестот? 13 дена по овулација. Дали денес да направам од крв? Како што читав и бледа е позитивен...
Imavme odnos na 5ti den od ciklusot. Kolkavi se shansite za bremenost iako mislam deka ne svrsi vo mene (barem toj taka veli) od toj den imam postojana bolka vo jajnicite i polovinata a momentalno sum vo ovulacija. Dali simptomive mozhe da znachat i nekoja infekcija?